Haberler

İzmir Basınında Bugün

İzmir'de yayımlanan gazetelerde yer alan haberlerden bazıları şöyle

YENİ ASIR: "İhracat 17 milyar dolara dayandı"

Ege Bölgesi'nin 2010 yılında yaklaşık 14 milyar dolar olan bölge ihracatı, geçtiğimiz yıl yüzde 21 artarak 16 milyar 957 milyon dolara yükseldi.

YENİGÜN: " Narlıdere'de Van depremi anıtı"

Narlıdere Belediye Meclisi, Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısını yaşatmak ve çekilen acıların unutulmaması için bir anıt yaptırma kararı aldı ve çalışmalar başlatıldı.

HABER EKSPRES: "Kafayı çekip bisiklete binemezsin"

Akhisar'da, alkollü olduğu tespit edilen bisiklet sürücüsüne polis ekiplerince 590 lira ceza kesildi.112 promil alkollü olan Zafer Can'a kesilen bu ceza, diğer bisiklet kullanıcılarına da uyarıcı nitelikte

GAZETEM EGE: "İhracat şampiyonu su ürünleri oldu"

Türkiye7nin ihracatta son yıllardaki yıldız sektörlerinden su ürünleri ve hayvansal mamuller sektörü 2011 yılını yüzde 48'lik ihracat artış hızı ile zirvede tamamladı.

EGE TELGRAF: "Tren garında kırmızı bavul korku yarattı"

İzmir'de, bir tren garında bulunan yolcu bavulu, ekipleri alarma geçirdi.Bomba imha ekipleri tarafından patlatılan bavuldan kıyafetler çıktı.

EGE'DE BUGÜN: "İzmir'de kamulaştırma rekoru"

Kentteki arazi sıkıntısı nedeniyle pek çok önemli yatırım ve proje için ciddi kamulaştırmalar yapmak zorunda kalan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2011 yılında 125 milyon lira sınırına dayanarak kamulaştırma rekorunu kırdı.

HÜRRİYET İzmir : "Kruvaziyerde hedef büyüdü"

Kruvaziyer gemi turlarında her yıl çıtayı biraz daha yükselten İzmir, 2012'de sefer sayısını 350'ye yükselmesini bekliyor.

MİLLİYET EGE: "Kordon operasyonu Alsancak'a yayıldı"

Birinci Kordon'da kafe ve restoranların kapalı hale getirdikleri bölümleri yıkan Büyükşehir Belediyesi, Kıbrıs şehitleri Caddesi'ne de uyarı yaptı.

SABAH EGELİ: "Bozdağ'da kar keyfi"

Bozdağ Kayak Merkezi, 2012 kış sezonuna yılbaşı kutlamalarıyla başladı.

POSTA EGE: "Uzay Kampı dünyanın gözdesi"

Gaziemir Serbest Bölgesi'ndeki 'Uzay Kampı Türkiye' 2011'de de yurtiçi kentlerden öğrencilerin yanı sıra Avrupa ve Asya'dan yüzlerce gencin de gözdesi oldu.

HABERTÜRK EGELİ: "Bayraklı'ya 18 proje"

İzmir'in yeni kent merkezinde, üçü bitmiş 6'sı inşa halinde toplam 9 proje yükseliyor.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Narlıdere Akhisar Ege Yerel Haberler

title