Haberler

İzmir Basınında Bugün

YENİ ASIR.Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nafiz Zorlu, Manisa OSB'de kuracağı çamaşır kurutma fabrikasında zihinsel engellilerin de üreterek kazanmasını sağlayacak.

İzmir'de yayımlanan gazetelerde yer alan haberlerden bazıları şöyle

YENİ ASIR: "Engelliler için fabrika kuruyor"

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nafiz Zorlu, Manisa OSB'de kuracağı çamaşır kurutma fabrikasında zihinsel engellilerin de üreterek kazanmasını sağlayacak.

YENİGÜN: "Turistik spor"

Yasal düzenlemeleri tamamlanamayan İkiçeşmelik'te geçtiğimiz yıl yapılacak yenileme ertelendi. Spotçu işgali altındaki cadde bu yıl da Kadifekale, Agora, Kemeraltı turistik aksının dışında kaldı.

HABER EKSPRES: "Nezaket Hanım'ın evlilik kursu tuttu"

Nezaket Atasoy'un 2010'dan beri verdiği evlilik kursu, Bakan Şahin'in projeleri arasına girdi.

GAZETEM EGE: "Sulak alanlar tehlike altında"

Doğal Hayatı Koruma Derneği Genel Müdürü Tolga Baştak, göller, nehirler, bataklıklar, turbalıklar, taşkın düzlükleri, tuzlalar, deniz çayırı yatakları, gelgit anında altı metreden derin olmayan deniz kıyısı alanları gibi kıyı sulak alanları, atık su arıtım gölcükleri ve rezervuarların sulan alan tanımı içine girdiğini söyledi.

EGE TELGRAF; " İzmir'e yaşam merkezi"

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Arrod Novotel, Accord, İbis, Swiss ve Launiok gibi marka otellerin ruhsat için devreye girdiklerini söyledi.

EGE'DE BUGÜN: "İzmir büyük değişime hazırlanıyor"

Alsancak liman gerisinden başlayıp Bayraklı Turan'a kadar olan 471 hektarlık alanı kapsayan yeni kent merkezinde, yıllar içinde İzmir'in çehresi değişecek, kent büyük yatırımlarla buluşacak.

HÜRRİYET İzmir : "Olay nerede, ben oradayım"

Emniyet Müdürü Ali Bilkay, İzmir'in nüfusuna göre suç oranı düşük bir kent olduğunu söyledi, "Bu performansı daha yukarı taşıyacağız. Hem ben, hem de ekibim hep sokakta olacak" dedi.

MİLLİYET EGE: "Expo'da rota 5 kuta"

Yürütme Kurulu Başkanlığına getirilen Mahmut Özgener, Expo 2020 için çizdikleri rotayı Milliyet Ege'ye açıkladı. Dünya 7 bölgeye ayrılacak, her bölgede ayrı ekipler görevlendirilecek.

SABAH EGELİ: "Kocaoğlu: 2012 adalet yılı olsun"

2011'in son gününü Foça'da geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, burada aldığı moral ve enerjiyle yeni yıla keyifli girdiğini söyledi. Çocuklarla sohbet eden, halkın şikayetlerini dinleyen Kocaoğlu, "2012 adalet yılı olsun" dedi.

POSTA EGE: "37 milyon TL yandı"

İzmir'de geçen yıl yaşanan 8 bin 280 yangının milli servete zararı 36 milyon 976 bin lira oldu.

HABERTÜRK EGELİ: "Çürük çetesine 36 yıl isteniyor"

İzmir'de depreme dayanıksız yapılara sahte belgelerle oturulabilir raporu verdikleri öne sürülen 36 sanıklı çeteye 36 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

CUMHURİYET EGE: "Dönüşüm başka bahara"

Belediye kentsel dönüşüm yapamaz eleştirilerine yaşama geçirdikleri projelerle yanıt verdiklerini belirten Aziz Kocaoğlu, yeni projelerinin onaylanmasını beklediklerini söyledi.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Zorlu Holding İzmir Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title