Haberler

İzmir Basınında Bugün

Yeni Asır: Egeli sporseverler, Avrupa Atletizm Ligi'nde yarışacak Milli Takımımızı ve dünyanın en ünlü atletlerini Atatürk Stadı'nda 8 TL'ye izleyebilecek.

İzmir'de yayımlanan gazetelerde yer alan bazı haberlerin başlıkları şöyle:

YENİ ASIR: "İzmir'e yıldız yağacak" Egeli sporseverler, Avrupa Atletizm Ligi'nde yarışacak Milli Takımımızı ve dünyanın en ünlü atletlerini Atatürk Stadı'nda 8 TL'ye izleyebilecek.

YENİGÜN: "İlk kurşun İzmir'den " CHP'de parti içi muhalefet Kılıçdaroğlu'nu İzmir'den vurmayı planlıyor. 48 delegenin çoğunun kurultay için dilekçesi cebinde.

HABER EKSPRES: "İdamlık olduğu kentin vekili seçildi" 12 Eylül 1980 askeri darbesinde tutuklanan Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Manisa davasının bir numaralı sanığı olarak idamla yargılandığı şehirden milletvekili seçildi. Özdağ, "Bu darbecilere vurulan bir demokrasi tokatı" dedi.

GAZETEM EGE: "Hesap günü" CHP'de seçim yenilgisinin faturası İl Başkanı Tacettin Bayır ve ilçe başkanlarına kesilecek.

EGE TELGRAF: "Yerel seçim cepte gibi" İzmir'de CHP ile oy farkını 450 binden 150 bine indiren Ak Parti, 2014 için umutlandı.

HÜRRİYET EGE: "Zeytin dalına zeytin dalı" İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Expo için gittiği Fransa'da Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım'ın uyumlu çalışma çağrısını olumlu karşıladı.

MİLLİYET EGE: "O kavga mahkemelik" Seçime 48 saat kala Aziz Kocaoğlu ile Mehmet Ali Susam arasında yaşanan şaşırtıcı kavga mahkemeye taşınıyor. Hakarete uğradığını belirten Susam, tazminat ve ceza davası açıyor.

POSTA EGE: "Müebbet istiyor" Dikilili Civek ailesi öyle bir girdaba düştü ki insan düşmanının başına bile gelsin istemez. Baba H. Civek, karısı Selma'yı boşanmak istiyor diye 25 bıçak darbesiyle öldürdü. Ortada kalan üç çocuğun en büyüğü Pınar, bir yandan kardeşlerine sahip çıkmaya çalışıyor, bir yandan da hukuk mücadelesi yapıyor.

HABERTÜRK EGELİ: "Rifat tehlikede, Aydın beklemede" CHP'nin itirazı üzerine İzmir 1. Bölgede oyların yanlış yazıldığına karar verildi. 6. sıradan seçilen AK Partili Rifat Sait'in yerine, CHP'li Aydın Özcan vekil olabilir.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title