Haberler

İzmir Basınında Bugün

İzmir'de Yayımlanan Gazetelerde Yer Alan Bazı Haberlerin Başlıkları Şunlar: Yeni Asır: 'Hatay Kapanıyor' Metro Çalışmaları Nedeniyle 3 Yıldır Kullanılamayan İnönü Caddesinin 4 Kilometresi Daha Kapatılıyor

İzmir'de yayımlanan gazetelerde yer alan bazı haberlerin başlıkları şunlar:

YENİ ASIR: 'Hatay kapanıyor'

Metro çalışmaları nedeniyle 3 yıldır kullanılamayan İnönü caddesinin 4 kilometresi daha kapatılıyor.

YENİGÜN: 'İyilik ordusu'

Büyük değişim geçiren Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı öncülüğündeki 80 gönüllü, hastaların her ihtiyacına koşuyor.

YENİ GAZETEM EGE: 'Mutlu Başkan'ın gövde gösterisi'

16 Mayısta yapılacak genel kurul öncesi bölge toplantılarına Menemen'den başlayan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, adeta gövde gösterisi yaptı.

HABER EKSPRES: 'Agora için yıkıldı onlara ekmek çıktı'

Agora'yı açmak için kamulaştırılan 70 bina yıkıldı. Yıkıntılardan çıkan demirleri de hurdacı çocuklar topluyor.

EGE TELGRAF: 'MODEKO fuarı krizin izlerini sildi'

Mobilya fuarı MODEKO 2010 sona erdi. 178 firmanın katıldığı fuar 25 bini aşkın ziyaretçi ağırladı.

HABERTÜRK EGELİ: '44 yıl başkanlık yaptı, 9 yıl dinlendi, yine aday'

İzmir Esnaf Birliğinin 16 Mayısta yapılacak seçimleri için sürpriz bir aday çıktı. Birlikte 44 yıl başkanlık yapan Cemal Tercan, birlik başkanı Zekeriya Mutlu'ya rakip oldu.

İZMİR HÜRRİYET: 'Beklenen karar'

İzmir Büyükşehir Belediyesi fuarcılık şirketi İZFAŞ'ın eski yönetim kurulu başkanı Erdal İzgi, eski genel müdür Dilara Sürgü Ersözlü'nün de aralarında bulunduğu 11 yönetici hakkındaki dava, sanıkların beraatıyla sonuçlandı.

MİLLİYET EGE: 'Kocaoğlu, çöp için son sözü söyledi: Torbalı ve Kaynaklar'

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tartışmalara son noktayı koydu. Kocaoğlu, Buca Bornova sınırındaki Kaynaklar'a yakma tesisi, Torbalı-Bayındır'a ise çöp deponi alanı kurulacağını söyledi.

POSTA EGE: 'Gülden cennet'

Kendisinden 12 yaş büyük erkek arkadaşı Cumhur Demirkoparan'dan ayrılmak isteyince canından olan Gülümser Dane için İzmir Kız Lisesinde 20 Marttan beri göz yaşı dökülüyor. Gülümser'in yasını tutan arkadaşları okulda çok sevdiği güllerden cennet gibi rengarenk bir bahçe kurmak için kolları sıvadı.

(EG-BŞK) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title