Haberler

İzmir Barosu Seçimlerine Doğru

İzmir Barosu avukatlarından Aydın Özcan, Ekim ayında yapılacak baro seçimleri için Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu adına adaylığını açıkladı.

İzmir Barosu avukatlarından Aydın Özcan, Ekim ayında yapılacak seçimleri için Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu adına adaylığını açıkladı.

İzmir Adliyesi Sosyal Tesisleri önünde grup üyesi avukatlarla birlikte basın açıklaması yapan Özcan, cumhuriyetçi grup baro yönetiminden ayrıldıktan sonra gelen yönetimler tarafından yeni proje ve hizmet üretilmediğini, 2010 yılında ara verdikleri proje ve hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

Ekim ayında yapılacak genel kurulda Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu'nu tekrar hak ettiği baro yönetimine getireceklerine inancının tam olduğunu vurgulayan Özcan, herkese aynı mesafede olduklarını, birlikte üretmek ve birlikte yönetmek için aday olduğunu, şeffaf ve katılımcı bir baro için hep birlikte çalışacaklarını dile getirdi.

Özcan, cumhuriyetin temel değerlerini savunmaya, Atatürk ilke ve devrimlerini yüceltmeye, demokrasinin, yargı bağımsızlığının, hukukun üstünlüğünün ve hukuk devletinin yerleşmesi için mücadelelerine devam edeceklerini söyledi.

Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu Yürütme Kurulu Başkanı Murat Ergün de, bu 4 yılda bir "kaza" olarak nitelendirdikleri bir kesinti meydana geldiğini ve cumhuriyetçi avukatların baro yönetiminde yer almadığını ileri sürdü.

Yönetimde olmadıkları dönemde bile baro yönetiminin üstlenmesi gereken görevleri üstlendiklerini savunan Ergün, ekim 2014'te yapılacak seçimler için mutabakat komisyonu oluşturduklarını ve komisyonun aday olarak avukat Aydın Özcan'ı belirlediğini belirtti.

Ergün, "İzmir Barosunun en büyük grubu olarak, ihmal edilen avukatları tekrar temsil etmek için baro yönetimine geleceğiz" dedi. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Aydın Özcan İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title