Haberler

İzmir Barosu'ndan Kınama

Diyarbakır baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi İzmir Barosu Yönetim Kurulu tarafından kınandı.

Diyarbakır baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi İzmir Barosu Yönetim Kurulu tarafından kınandı.

İzmir Barosu'ndan yapılan yazılı açıklamada Diyarbakır'daki olay lanetlendi. Yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi, bir grup meslektaşımız ile birlikte açıklama yaptıktan sonra katledilmiştir. Aynı olayda bir polisimizin de şehit olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz. Baro Başkanımız Avukat Tahir Elçi'nin katlini ile şehit edilen polisimiz ve bundan önce yaşadığımız daha yüzlerce saldırıyı bir kez daha lanetliyoruz. Bu menfur olay ülkemiz ve hukuk camiamızı derinden üzmüştür, hızlı ve etkin bir soruşturma yapılarak menfur olayın faillerinin biran önce ortaya çıkarılarak yargı sürecinin adil bir biçimde işletilmesini bekliyoruz. Gün, artık evvelki günden ve dünden ders alma, kutuplaşmaları bitirme, farklı düşüncelerin demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu anlama, hukuka ve yargıya inancı yeniden tesis etme ve birlik olma günümüzdür. Baro Başkanımız Avukat Tahir Elçi'ye ve şehit polisimize Tanrıdan rahmet, kederli aileleri ile ülkemiz ve hukuk camiamıza başsağlığı dileriz." - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Tahir Elçi İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
title