Haberler

Askerden İzne Geldi, Hurda Toplarken Öldü

Güncelleme:

Karşıyaka'da boşaltılan bir AVM'nin yanındaki trafo odasına, hurda toplamak için girdiği öne sürülen 21 yaşındaki B.T, elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetti.

Askerden izne geldi, hurda toplarken öldü

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde boşaltılan bir alışveriş merkezinin yanındaki trafo odasına, hurda toplamak için girdiği öne sürülen 21 yaşındaki Barış Tahtaci, elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetti. Talihsiz gencin yakınları, Tahtaci'nin asker olduğunu ve izinli olarak İzmir'e geldiğini belirtti. Bu arada aynı yerde gece saatlerinde de bir başka kişinin yine elektrik akımına kapılıp yaralandığı ileri sürüldü.

Olay, Karşıyaka İlçesi 2018 Sokak'ta, bir süre önce boşaltılan alışveriş merkezinin yanındaki trafo odasında bugün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Trafo odasında, bir anlık aydınlanmanın ardından duyulan patlama sesi sonrası çevredekiler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, trafo odasında, Barış Tahtaci'nin cesedini buldu. Gediz Elektrik A.Ş. görevlileri elektrik akımını keserken, polis de inceleme yaptı. Alışveriş merkezinin önünde üç tekerlekli hurda toplama aracı bulundu.

BİRLİĞİNDEN İZNE GELMİŞ

Olay yerine gelen Tahtaci'nin yakınları, acı haberi alınca sinir krizi geçirdi. Yakınları, Tahtaci'nin vatani görevini yaparken kısa süre önce birliğinden izin alıp İzmir'e geldiğini belirtti. Tahtaci'nin, gelir sağlamak için hurda toplamaya çıktığı, girdiği trafo odasında da elektrik akımına kapılarak can verdiği bildirildi.

İLK DEĞİL İDDİASI

Bu arada, çevrede yaşayanlar, trafo odasının demir kapısının bugün sabah saatlerinde yerinde durduğunu, ancak daha sonra sökülmüş olduğunu fark ettiklerini söyledi. Ayrıca, gece saatlerinde yine aynı noktada bir başka kişinin daha elektrik akımına kapılıp yaralandığı ileri sürüldü. Talihsiz gencin cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (3)

Hayrettin PerakmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

bu hurdaci,babasi be kardesleriyle birlikte trafolara,evlere ve dukkanlara saldirarak,gasp ettikleri mallari ve esyalari kendi evinin bulundugu Onur mahalesinde evinin bahcesinde satiyorlar. bu hurdaci tam yuz milyon servetin sahibidir.tabikii hepsi haram para.n as let olsun boyle paranin icine.

1
0
yanıtYanıtla
Vahdet CardakmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

bu hurdaci,babasi ve kardesleriyle birlikte trafolara,evlere ve dukkanlara saldirarak gasp ettikleri esyalari onur mahalesi 7356/6 sokak taki hurda tarlasinin icinde uyusturucu ve kacak mazotla birlikte satiyorlar.Bayrakli belediyesi bu sokakta bu kirli ve ysadisi ticareti icat etti ve ortak oldu.bu hurdacinon babasi gecen yil bu sokaktaki hurda tarlasinim tam ortasinda bayrakli belediyesine rusvet vererek kacak 3 katli bir bina yapti.bu sokakta vergi levhasi olmadan gunde yirmi bin lira kazaniyorlar.bu Baris Tahtacinin kardesi baska bir tarihte baskasinin malina saldiri ve gasp sirasinda olay yerinde hayatini kaybetmisti ve gazetelere yansitilmamisti.bu sokak risk ve tehdit altindador.gercekleri yazmak,suc,ayip,karalamak,hakaret ve iftira degildir.bu sokak Bayrakli belediyesi tarafindan rusvetle idare ediliyor.bu sokagin basina gelen pismis tavugun basina gelmemistir.saygilarimizla.

0
0
yanıtYanıtla
Vahdet EralmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

bu hurdacinin bir kardesi baska bir tarihte,baskasinim malini gasp ederken saldiri sirasinda olay yerinde hayatini kaybetmisti.kardesinin olayi gazetere yansitilmamisti.bu hurdacinin babasi basina gelen belalardan ders almiyor,babasi Allahdan korkmadigi icin basi belalardan kurtulmuyor..babasi surekli cocuklarina kotu seyler ogretiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title