Haberler

Alsancak'ta Bir Haftada 7 İş Yeri Soyuldu

Güncelleme:

İzmir'in Alsancak Semtinde son bir hafta içerisinde 7 iş yerinin soyulması, esnafı isyan ettirdi.

İzmir'in Alsancak Semti'nde son bir hafta içerisinde yeni işyerinden hırsızlık olması, esnafı isyan ettirdi. Esnaf bölgeye mobese sisteminin kurulmasını istedi. Bu arada hırsızlar, emlak ofisinden kasayı alıp çıktıkları sırada güvenlik kamerasına yakalandı.

Alsancak 1484 sokak üzerinde, ve çevre sokaklarında son bir hafa içerisinde 7 işyerinden hırsızlık meydana geldi. Son olarak emekli Astsubay Mehmet Ali Yücel'in, emlak ofisine giren hırsızlar, güvenlik kemaralarının yönünü değiştirdikten sonra üç bilgisayar, LCD televizyon, 2 bin TL ile kasayı aldı. Ancak hırsızlar, aldıkları önleme rağmen güvenlik kemarası kaylıtlarına yakalanmaktan kurtulamadı. İşyeri sahibi Mehmet Ali Yücel, bölgelerinde çok sayıda hırsızlık olayı yaşanmaya başladığını, belli bir saatten sonra polisin sokaklarına uğramadığını bu nedenle de önlemlerin arttırılmasını ve mobese sisteminin kurulmasını istedi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber: İZMİR (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title