Haberler

Izmir Acılı Baba: Onu Toprakla Evlendirdim

Acılı baba: Onu toprakla evlendirdimİZMİR'in Menderes İlçesi Gümüldür Mahallesi'nde 6 yaşındaki Nehir Çağın, servis minibüsünün altında kalıp, ablası ve annesinin gözleri önünde hayatını kaybetti.

Acılı baba: Onu toprakla evlendirdim

İZMİR'in Menderes İlçesi Gümüldür Mahallesi'nde 6 yaşındaki Nehir Çağın, servis minibüsünün altında kalıp, ablası ve annesinin gözleri önünde hayatını kaybetti. Cenaze töreninde kızının tabutuna kapanan baba Murat Çağın, 'Kızımın boyu küçücük, kocaman tabuta koymuşlar, onu toprakla evlendirdim. Allah kimsenin evine bu ateşi düşürmesin" dedi. Bu arada gözaltına alınan sürücü A.T. (Adem Tulupcu) tutuklandı.

Gümüldür'de Hasan Eren İlköğretim Okulu'nun anaokulu bölümüne giden 6 yaşındaki Nehir Çağın, aynı eğitim kurumunda 2. sınıfta okuyan Irmak Çağın (8) ile birlikte Ahmet Akmaral Caddesi üzerindeki evlerinin yakınına gelince servis minibüsünden indi. Bu sırada servis şoförü A.T., 35 UEU 07 plakalı minibüsle geri manevra yaptığı anda Nehir Çağın'a çarptı. Nehir, yolda kendilerini karşılayan annesi Tülay Çağın ile ablası Irmak Çağın'ın gözleri önünde minibüsün altında kaldı. Yaklaşık 4 metre sürüklenen Nehir, kazanın farkına varan sürücü tarafından sağlık ocağına götürüldü. Burada, talihsiz kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Kaza kurbanı olan Nehir Çağın için Gümüldür'de cenaze töreni düzenlendi. Nehir'in Gümüldür Cami'ne getirilen tabutuna kapanan babası Murat Çağın, 'Kızımın boyu küçücük, kocaman tabuta koymuşlar, onu toprakla evlendirdim. Allah kimsenin evine bu ateşi düşürmesin. Kızım bana cennetten bir kapı açtı. Şehitler olduğu zaman, 'aileleri bu acı nasıl dayanır' diyordum" sözleri yürekleri dağladı. İkindi namazı'nın ardından kılınan cenaze namazı sonrası Nehir, toprağa verildi. Törene kazaya tanıklık eden ablası ile annesi katılmadı. Bu arada kazanın nasıl olduğunu fark etmediği ifadesinde söyleyen sürücü A.T., gönderildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menderes Gümüldür 3. Sayfa Haberler

title