Haberler

9 Yaşındaki Elif Kendisine Adres Soran Kişiler Tarafından Kaçırıldı

Güncelleme:

İzmir'de, 9 yaşındaki Elif Acabey, birisi kadın üç kişi tarafından, kendisine adres sorulduktan 2.5 saat sonra kaçırıldı.

İzmir'in Buca İlçesi'nde, 9 yaşındaki Elif Acabey, kendisine adres soran birisi kadın üç kişi tarafından, 2.5 saat sonra kaçırıldı. Kızının hayatından endişe ettiğini söyleyen baba Metin Acabey, 'Kendisine adres sorulan kızım, üzerini değiştirmek için eve gittiği sırada aynı kişilerin otomobili içerisinde görülmüş" dedi.

NÜFUS CÜZDANINA GÖRE 9 YAKINLARINA GÖRE 13 YAŞINDA

Buca'da anne ve babasının boşanmasından sonra babasıyla birlikte kalmaya başlayan ortaokul öğrencisi Elif Acabey, yardım etmek için Metin Acabey'in yanına gitti. Nüfus cüzdanına göre 9 yaşında, ancak yakınlarının verdiği bilgiye göre 13 yaşında olan Elif Acabey, canlı tavuk satışı yapan babasına çay söylemek için yanından ayrıldığı sırada önünde bir otomobil durdu.

KIZINI EVDE BULAMAYAN BABA PANİĞE KAPILDI

İddiaya göre adres soran otomobildekiler ardından bölgeden uzaklaştı. Bu olaydan yaklaşık 2.5 saat sonra yakındaki evlerine giysilerini değiştirmek içini giden Elif Acabey'in, telefonlarını açmaması üzerine babası paniğe kapıldı. Eve giden metin Acabey, kızını bulamayınca esnaf arkadaşlarından yardım istedi.

EN SON ADRES SORANLARIN ARABASINDA GÖRÜLDÜ

Bu sırada görgü tanıkları, küçük kızı, kendisine adres soran otomobil içerisinde gördüklerini yanında da birisi kadın üç kişinin bulunduğu bilgisini verdi. Kızının kaçırıldığını düşünen Metin Acabey, polisten yardım istedi. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarına el koyan polis, Elif Acabey'in, beyaz renkli bir otomobil tarafından götürüldüğünü tespit etti.

24 SAATTİR HABER ALINAMIYOR

Yaklaşık 24 saat süren araştırmalardan bir sonuç elde edilemedi. Metin Acabey, kızının hayatından endişe ettiğini kaçırılmasından bayka bir ihtimalin olmadığını söyledi. Metin Acabey, kızını boyandığı eşinin kaçırma ihtimalinin de olamayacağını ancak bu konuda polisin araştırma yaptığını ancak olumsuz yanıt aldığını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İzmir Buca 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

Adınızı Yazın:

Hep AKPden sonra olmaya başladı buınlar

0
0
yanıtYanıtla
Kadir:

Ne kadar kotu bir durum. Bir ara cocuk kacirma haberlerini pek duymuyorduk. Son zamanlarda yine ortaya cikti. Polisin bunlari yapanlarin koklerine bir el atmasi lazim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title