Haberler

İzmir 8 Metrekare Dükkan İçin Baba Katili Oldu

Olay, Karşıyaka İlçesi 17621 Sokak Numara 10'daki Arpağ Apartmanı kat 1 daire 2'de bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi.

Olay, Karşıyaka İlçesi 17621 Sokak Numara 10'daki Arpağ Apartmanı kat 1 daire 2'de bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İşsiz ve açık lise öğrencisi olan E.K., sabah saatlerinde evden çıkıp Türkiye İş Kurumu'na (İŞKUR) gitti. Burada iş başvurusu için form dolduran genç adam daha sonra eve döndüğünde, iddiaya göre Tariş'ten emekli olan babası Fatih Keşani'ye ait olan Karşıyaka'daki 8 metrekarelik dükkan ile kendi üzerine olan Menemen Doğaköy'deki arsayı takas yapmak istediğini söyledi. Ancak baba Keşani bu teklifi kabul etmedi. Bunun üzerine öfkelenen E.K., annesi Özlem Keşani'nin sakinleştirmeye çalışmasına rağmen babasıyla tartışmaya devam etti.

ANNE SİNİR KİRİZİ GEÇİRDİ

Tartışmanın büyümesi üzerine E.K., kendi adına ruhsatlı olan av tüfeğini odasından alıp babası Fatih Keşani'ye doğrulttu ve annesinin engellemeye çalışmasına rağmen tetiğe bastı. İki el ateş eden E.K., babasını sol koluyla göğsünden vurduktan sonra tüfeği evde bırakıp polis merkezine giderek teslim oldu. Dehşet dolu anlara tanıklık eden Özlem Keşani sinir krizi geçirdi. Talihsiz kadın silah sesini duyup eve koşan komşularının çağırması üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Fatih Keşani'nin ise hayatını kaybettiği belirlendi.

ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

Gözaltına alınan ve çevresinde öfkeli biri olarak tanınan E.K.'nın polisteki ilk ifadesinde, babasının sürekli kendisini aşağılayıp şiddet uyguladığını, tarlayla dükkanı takas etmek istediğinde ise aralarında tartışma çıktığını ve öfkeye kapılıp babasını vurduğunu söylediği öğrenildi. Bu arada çevresinde sevilen bir kişi olan Fatih Keşani'nin ölüm haberini alan komşuları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Keşani'nin cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title