Haberler

İzleyiciler Şok Oldu ! Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Fragmanı

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı. Perşembe akşamlarının sevilen aksiyon dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 243.bölümde şok eden gelişmeler var. Detaylar ve yeni fragman videosu haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu 243.bölüm fragmanı yayında. 2 haftalık aranın ardından mükemmel bir bölümle dönüş yapan Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yayınlanacak olan 243.bölümünün ilk görüntüleri yayınlandı. Elif ve Savcı Leyla'nın yanında patlayan bomba sonrası son bulan dizinin yeni bölümü 22 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Kurtlar Vadisi Pusu 243.bölümde Polat Alemdar bombacıların peşine düşüyor. Sagir'in mekanını bulan P.Alemdar bombacı ve arkadaşını öldürüyor. Sagir'e ise sıranın kendisinde olduğu mesajını iletiyor. Tilki Andrei'nin P.Alemdar'a olan öfkesi, uğradığı silahlı saldırı sonrasında daha da artıyor. Pusat Çakır, Baltazar'ın kirli işlerini yapan Pitbull'un çetesini dağıtıyor. Motorlu çetenin mekanını basan Pusat Çakır burayı mezbahaya çevirir.

Kurtlar Vadisi Pusu önceki bölümde P.Alemdar'ın yaraladığı Brandon bir süre ortalıkta görünmeyecek gibi. Brandon yerine İngilizlerin Türkiye'deki faliyetlerini Can yönetecektir. Pitbull kendi arkadaşlarına ihanet etmenin bedelini canıyla ödüyor. Akif, ŞEDİD örgütü tarafından öldürülmek üzereyken hayatını kurtaran arkadaşına vefa borcunu ödüyor. Bu defa zor durumda olan Akif'in ŞEDİD örgütünde tanıştığı arkadaşıdır ve Akif'in arkadaşını yem etmeye niyeti yoktur.

Kurtlar Vadisi Pusu 243.bölümde başka neler olacak ? Detaylar ve çok daha fazlası 22 Ocak Perşembe akşamı Kurtlar Vadisi Pusu 243.bölümde olacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU 243.BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Pusat Çakır Gündem Haberler

500

Yorumlar (3)

rıdvan sezginmobilWeb@haberler.com:

Tutkusunu valinin

0
0
yanıtYanıtla
emrah:

kurtlar vadisi pusu oktay kaynarca memati cannan ve özgu namal yahya reis geri dönsünler

0
0
yanıtYanıtla
HikmetmobilWeb@haberler.com:

Kurtlar vadisi pusu benim için hem 10 yıl once hemde şimdi buyuk bir efsanedir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title