Haberler

İzindeyken Kazada Ölen Asker, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Ankara'da vatani görevini yaptığı birliğinden izinli olarak geldiği memleketi Nevşehir'in Avanos İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 21 yaşındaki piyade er Tahir Taştan'ın cenazesi, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Ankara'da vatani görevini yaptığı birliğinden izinli olarak geldiği memleketi Nevşehir'in Avanos İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 21 yaşındaki piyade er Tahir Taştan'ın cenazesi, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

95/2 tertip olarak Ankara'nın Çankaya İlçesi Başbakanlık Muhafız Birliği Birinci Bölük'te vatani görevini yaparken, izinli olarak memleketi Avanos'un Topaklı Köyü'ne gelen Tahir Taştan, dün gece arkadaşları ile yediği yemekten dönerken Ankara'dan Kayseri yönüne giden TIR'ın çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. TIR şoförü Taştan'ı olay yerinde bırakarak kaçtı. Kaçan sürücü Kayseri'de yakalandı.

Taştan'ın cenazesi Ankara GATA'da yapılan otopsi sonrasında toprağa verilmek üzere tekrar memleketi Avanos'a getirildi.

Piyade er Tahir Taştan'ın cenazesi, bugün öğlende, Avanos'un Topaklı Köyü Merkez Camii'e getirildi. Cenaze namazına Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Nevşehir Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Kozaklı ilçe Kaymakamı Kemal Duru, Avanos Kaymakamı Mustafa Özcivan ve Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven ile birlikte ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Cenaze namazı kılındıktan sonra, Türk bayrağına sarılı tabut askerlerin omuzunda cenaze aracına taşınırken baba Turgut, anne Fatma ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Er Taştan'ın cenazesi, cenaze namazı sonrasında Kepir Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi. - Nevşehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nevşehir Topaklı Avanos Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

melissa:

mübarek perşembe duaları kabul et yarabbim, bu pisliği, hanliği yapanları kötü emellerine ulaştırma . Bu gencecik fidanları cennetine layık gör. Devletimize milletimize zeval verme, düşmanlara fırsat verme, asker ve polisimizi gaflete düşürme, böyle gençlerimizi koru yarabbim. Başka evlerede ateş düşmesin.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title