Haberler

İzdivaçta Gelin Adayı, Talip Olduğu Damat Adayından Hamile Kaldı

Güncelleme:

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında gelin adayı Selin'in talip olduğu Timuçin'den hamile kaldığı iddiası büyük yankı uyandıracak.

FOX TV ekranlarında Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programıyla ilgili skandalların ardı arkası kesilmiyor. Ancak ortaya atılan son iddia yenilir yutulur cinsten değil.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; programdaki damat adaylarından Timuçin ile kendisine talip olan Selin arasında duygusal bir yakınlaşma oldu. Bu birliktelik sonucu hamile kalan Selin'in, bu şekilde programda talipleri aranmaya devam edildi.

PROGRAM YETKİLİLERİNE SÖYLEDİ AMA...

Eylül ayında Timuçin ve Selin kararlarının olumlu olduğunu söyleyerek programdan ayrılmıştı. Sonrasında Timuçin ile devam edemeyeceğini ve ayrılık kararı aldıklarını açıklayarak, taliplerini aramaya devam etti. Ancak karar anı süresince ekrandan ayrılan çift bir bebek bekliyordu. Yani Selin hamile olduğunu program yetkililerine söylediği halde bu konunun üstü örtülerek taliplerini aramaya devam ettirildi. Her hafta salı günü ödeme almak için kanala uğrayan Selin'in son hali görenleri şaşırttı.

"BANA FACEBOOK'TAN MESAJ GÖNDERDİ"

Selin'i hamile bıraktığı öne sürülen Timuçin konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Ben programda taliplerimi arıyordum. Selin bana facebooktan mesaj gönderdi. Tanıştık. Dışarıda kahve içtik ve 22 Eylül tarihinde Selin bana talip olarak programa geldi. Kararımız olumluydu. Dışarıda görüştüğümüzü canlı yayında söyleyerek, bizi programdan gönderdiler. Halbuki yetkililer bizim dışarda görüştüğümüzü 22 Eylül tarihinde de Selin'in bana talip olarak geleceğini biliyordu.

"DUYGUSAL YAKINLAŞMAMIZ OLDU, HAMİLE KALDI"

Selin ile beraber Gaziantep'e gittik. Ben kendisine aşıktım. Oda bana. Duygusal bir yakınlaşmamız oldu. Daha sonra Selin'e para verdiler ve programda devam etmesini istediler. Biz ayrıldık. Sonra öğrendim ki, Selin hamileymiş! Yanında olmak istedim, evladımı sahiplenmek istedim. Ama izin vermediler. Selin güzel ve alımlı olduğu için programda tutmak istediler. Loca adayları ve Zuhal Topal ekibi Selin'in hamile olduğunu biliyordu.

"İZLEYİCİDEN GİZLEYİP YAYINA ÇIKARDILAR"

Selin 3 aylık hamileydi ve hala taliplerini aramak için programda tutuluyordu. Artık karnı çıkacağı için daha fazla yayına çıkaramadılar. Para vermeye devam ettiler. Zuhal Topal hamile kadını 3 ay boyunca, izleyiciden gizleyerek yayına çıkardı. Şuan Selin 7 aylık hamile ve doğuma çok az kaldı. Bebeğin adı Çınar olacakmış. Zuhal Topal ve ekibi sayesinde ben o günden sonra Selin'i hiç göremedim. Onları sadece Allah'a havale ediyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zuhal Topal Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (47)

Muhammed emin yağcıoğlu Mobil-ANDROID:

bu tür programları hemen kaldırmak gerekiyor rütük uyuyorumu.

36
3
yanıtYanıtla
murad:

bu programı kötüleme haberleri için özellikle ücretmi alıyorsunuz? hayır o kadar sorun varken hiç biri haber yapılmıyorda sadece zuhal topal aleyhinde haber. hayırdır?

10
24
yanıtYanıtla
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ:

KARI BULMA MERKEZİ GİBİ BU PROGRAMLAR .

10
23
yanıtYanıtla
melek:

iğrenç ya inşallah bu program kapanır. . . selin de eğer seni sevseydi devam etmezdi. . .

27
0
yanıtYanıtla
Yolcu:

Geçmiş kavimlerin helak olma sebebleri günümüz Türkiye''sinde hepsi birden yaşanıyor

27
0
yanıtYanıtla
uzaktaki köy:

rezalet programlar. . . . devlet bunları neden kaldırmıyor ben anlamıyorum. . . . rtük ne işe yarar bu ülkede.

23
1
yanıtYanıtla
İDRİS:

HER HABERE İNANMAMAK LAZIM. . .

8
14
yanıtYanıtla
İSYANKAR VATANDAŞ:

AKP nin ahlaksız kanalları

7
14
yanıtYanıtla
AAWW:

vurucu tim ve vurulan hedefler iş başında, , , arkadaş ne rezil bir ülke haline geldik. eskiden özgürlükler yok diye mücadele ederdik, şimdi ide ahlaksızlık diz boyu diye mücadele edecez galiba

20
0
yanıtYanıtla
MURAT:

CİDİ CİDİ BİRBİRLERİNİ İNCELEMİŞLER , BİRBİRLERİNE NE KADAR ELEKTRİK ALIP VEREBİLECEKLERİNİ ARAŞTIRMIŞLAR.

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title