Haberler

İzdivaça Katılan Mustafa Hoca Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Eş aramak için izdivaç programına katılan Mustafa Hoca, çevresinden olumsuz eleştiriler aldığını belirterek gözyaşlarına boğuldu.

Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunumuyla ekrana gelen 'Evleneceksen Gel' isimli izdivaç programına katıldığı için çevresinden olumsuz eleştiriler aldığını söyleyen damat adaylarından Mustafa Hoca içini Seda Sayan ve Uğur Aslan'a döktü.

Kaynak: Haberler.com / Komik - İlginç

Mustafa Hoca Seda Sayan Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (99)

Farfar:

O iğrenç giysilerini değiştir, baska isteğim yok.

6
99
yanıtYanıtla
Türk intg tugy:

Sende memlketi ni degişdir başka bişey istemiyorum

yanıt41
yanıt4
Xxx:

Gavur musun

yanıt2
yanıt0
Dikat Mobil-ANDROID:

Ya kardesler ben sizi anlamiyorum niye Adam sakalli diye ve cube giymis diye arabistana gitsin diyorsunuz siz nesiniz ? musluman degilmisiniz Adam beygamberimizi sunetine uyuyor bende namaz kilarken cube giyiyorum nolmus ? Allah katinda daha guzel siz begenmezseniz begenmeyin !!!

54
7
yanıtYanıtla
Sorgulayan. Mobil-IOS:

Adam gayet doğru söylüyor, hiç bir problem yok. Hocam kutluyorum , saygılarımla

47
3
yanıtYanıtla
ZatMobil-ANDROID:

Adam sakallı diye evlenmesin mi kardeşim en doğal hakkı Ayrıca sizin Allah inancınız bir pamuk ipliğine mi bağlı

43
2
yanıtYanıtla
PATLANGAÇMobil-IOS:

ULAN DİN DEĞİŞTŞRİCEM ALLAHA İNANCIM SIFIRLANDI AN İTİBARİ İLE.. BEN BUNLARLA AYNI DİNİ YAŞAMAK İSTEMİYORUN.. ALLAH DİYE BİRŞEY TOK ARTIK

0
39
yanıtYanıtla
Mehmet ArısoyMobil-IOS:

Dümbüklükte sınır tanımıyoruz normal kıyafetle çıksana .....

15
20
yanıtYanıtla
dadas Mobil-ANDROID:

lan gerizekalilar bu adamda nefis yokmu bu dogusdanmi hoca veya evliyami adamın evlilik hakkı yokmu adam dışarıda karı mi tavlasin gelmiş edebiyle evlenmeye niye garibinize gidiyor zinami yapsın siz her yerinizi açıp garip olmuyonuzda bu adam dini inancı gereği giyim tarzı neden garip olsun be cahil adamlar

31
3
yanıtYanıtla
adamin hasıMobil-ANDROID:

hani çağdaş toplumduk? hoca namussuzlukmu yapıyor? görücü usulu ile eş arıyor kendine. ne saçma sapan konuşuyorsunuz ya

33
1
yanıtYanıtla
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title