Haberler

İzdivaç'ta 'Hamile' Skandalında Yeni Gelişme! Şiddet Görmüş

Güncelleme:

Zuhal Topal'la İzdivaç programında tanıştığı Timuçin Fırat K.'den hamile kalan Selin G.'nin şiddet gördüğü gerekçesiyle koruma talep ettiği ortaya çıktı.

Zuhal Topal'la İzdivaç programında tanıştığı Timuçin Fırat K.'den hamile kalan Selin G. şiddet gördüğü gerekçesiyle İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak korunma talep etti.

Psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kalınca ilişkiyi bitirmek istediğini belirten 7 aylık hamile kadın, Timuçin Fırat K.'nin son olarak boğazını sıktığını söyledi.

ANNESİ DE ŞİDDET KURBANI

İddianameye göre yakın zamanda annesi bir erkek tarafından gözleri önünde bıçaklanarak öldürülen Selin G., büyük bir travma yaşadı. Kadının avukatı Mehmet Dedeoğlu, müvekkilinin can güvenliğinden endişe ettiğini anlattı. Mahkeme, Timuçin Fırat K.'nin 1 ay Selin G.'ye yaklaşmamasına karar verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zuhal Topal İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

İzmirli Mobil-ANDROID:

Allah bunların hepsinin belasını versin.

43
15
yanıtYanıtla
gaplan:

bu programlar bana lazim, belgi hayatımın kadinini bulcam ne biliyonuz. . hepsi desteklenmeli, davutoğlu ödenek hazırlamalı, finanse etmeli, yaygınlaşmalı, çok daha fazla insan tanışma evlenme imkanı bulmalı. .

14
35
yanıtYanıtla
Murat Mobil-IOS:

Zuhal agzın ne kadar büyük

37
2
yanıtYanıtla
Mustafa Mobil-IOS:

Zuhal ağzın çok büyük lama ağzı gibi

32
3
yanıtYanıtla
kabak tadı:

izlenmez oldular herhal saçma sapan haberleri ile hepsi birden gündem yaratmaya çalışmaktalar. . . Milletin derdi öyle çok ki kalkıp ta programlarda hamile kalanları ya da abuk sabuk program yapanları izlemiyorlar. . .

24
9
yanıtYanıtla
mustafa:

rtük artık agırlığını koy kapat bu programları kaldır artık

15
2
yanıtYanıtla
lutiMobil-ANDROID:

bunun zuhal topalla ne ilgisi var herkesin disardaki ozel hayati programi karaliyonuz

8
7
yanıtYanıtla
DNZ:

televizyona çıkma sevdası. . . kendini herkese beğendirme egosu. . . evlilik adı üstünden rezil bir halde de olsa herkes beni tanısın çabası. . . işte varılan sonuçlar. . . kepazelik diz boyu. . .

8
3
yanıtYanıtla
ordulu:

oraya evlenmeye gelen masum, temiz, insan gibin gençleri reddettiniz gittiniz esrarkeşlerin, pisliklerin, züppelerin elinde bozuk para odun selin. sadece sen değil diğerleride öyle.

9
0
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

ay söylücek laf kalmadı hep söyledik çünkü. insanlarımız kadın erkek farketmez. düzgün numaracısı 100 tane sevgili buldular sonra ilk sevgilim oldu diye yalan atıyorlar. gömlek değiştirir gibi hep sevgili değiştirdiler. şimdi aa tek sevgiliyle kalmak lazım derler sevgili değiştirmemek lazım derler allahın adileri. daha önce ne değiştirdiler hep değiştirmeyi pompaladılar, şimdi terisne döndüler.

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title