Haberler

İzdivaç'ta 2 Damat Adayına Talip Olan Gelin Adayı

Güncelleme:

Uğur Arslan ve Seda Sayan'ın sunduğu izdivaç programında Oğuz'a talip olan gelin adayı Merve'nin bir sonraki gün başka bir damat adayına talip olması herkesi şaşırttı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' programının bugünkü bölümünde ilginç anlar yaşandı. Önceki gün Ediz'e talip olan gelin adayı Merve dün de Oğuz'a talip olunca locadan tepki yağdı.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Uğur Arslan Seda Sayan Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

U NEYDİ GIZmobilWeb@haberler.com:

7 Koca Değiştiren bir kadinin evlilik programi sunmasi kadar normal karsilanmani bence. HAKSİZMİYİM

31
1
yanıtYanıtla
*ARNHEM*mobilWeb@haberler.com:

Oraya oturmus oglan yok deyince bide kafa tutuyor aptal tas arabasi mal her erkege talip olan sensin o cocuk seni napsin

12
3
yanıtYanıtla
türkMobil-ANDROID:

vatandaşın beynini uyusturdunuz bu programlarla

10
2
yanıtYanıtla
turkmobilWeb@haberler.com:

Bunun neresi haber..trt de bu tur seyleri haber olarak vermezler.ozel haber kanallari ne yapacagini sasiriyorlar

11
1
yanıtYanıtla
KURT BEYmobilWeb@haberler.com:

Bu cüsseyle ikisinede yeter

7
3
yanıtYanıtla
simgemobilWeb@haberler.com:

Demekki 2 erkeği idare edecek

10
0
yanıtYanıtla
tufanMobil-ANDROID:

sacmaliyo o kiz ne yaptigini bilmiyo progman sacma sapan bir seyyyyyyyyyyy

8
1
yanıtYanıtla
ahestemobilWeb@haberler.com:

dun zaping yaparken denk geldim oryantel muzikle 4 kadin ortaya cikmis oynuyorlardi o nasil bir igrenclikti ya benden en az on yas buyuk olduklarina eminim ama kendimden utandim ne iciyorlar acaba ekrana cikmadan once gercekten cesaret bu olsa gerek

6
2
yanıtYanıtla
ercen ozelMobil-ANDROID:

kalite cok dusuk nasil izin veriyorlar buna

6
1
yanıtYanıtla
farukMobil-ANDROID:

ikisini de alsın nolcek.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title