Haberler

İzdivaç'ı Eleştirdi Başına İş Açtı

Güncelleme:

Seren Serengil izdivaç programlarını gereksiz bulduğunu söyleyince, Esra Erol'un fanlarının tepkisiyle karşılaştı.

Seren Serengil izdivaç programlarını gereksiz bulduğunu söyleyince, Esra Erol'un fanları "Kendisi de evlilik programı yapmıştı, ne dediğini bilmeyen kadın" diyerek tepki gösterdi.

Twitter'da geçtiğimiz günlerde "Evlilik programları gereksiz ve çok samimiyetsiz" diyen Seren Serengil, atv'deki izdivaç programının sunucusu Esra Erol'un fanlarıyla karşı karşıya kaldı. Erol hayranları Twitter'da Serengil'e, "Bir zamanlar kendisi de evlilik programı yapmamış mıydı? Şimdi de kalkıp Esra Erol'un programını kınıyor. Ne yaptığını bilmeyen kadın", "Şu hayatta ne iş yaptığını çözemediğim iki kişi var, bunlardan birisi de Seren Serengil'dir" gibi yorumlar yazarak ateş püskürdü.

HAYRANLARIM SEVİYELİ

Bu sözlerle birlikte, 'Seren Serengil'i kınıyoruz' diye bir kampanyanın da başlatıldığını gören Serengil ise "Fanlar, adeta ünlülerin kartvizitleri gibidir. Seviyeli oldukları için ben kendi fanlarıma hayranım. Diğerleri mi, aman aman" diyerek yeni bir tartışma başlattı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Seren Serengil Esra Erol Twitter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title