Haberler

İzciler Kışa Samanlı Dağlarında Hazırlandı

Büyükşehir Kağıtsporlu İzciler, yaklaşan kış öncesi, ilk provalarını bin 600 metre yükseklikteki Samanlı dağlarında gerçekleştirdi.

Büyükşehir Kağıtsporlu İzciler, yaklaşan kış öncesi, ilk provalarını bin 600 metre yükseklikteki Samanlı dağlarında gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un ergin izcileri eğitim kampında bir araya geldi. Kağıtspor Kulübü'ne bağlı Ertuğrul Gazi, Akşemsettin ve Arslanbey ergin izci ocaklarının Kartepe Pazarçayır izcilik ve Doğa Sporları Merkezinde gerçekleştirdiği kampa Kağıtspor izci liderlerinden Mustafa Kanıbol, Muhammet Ertop, Alper Önder Döner, Ramazan Akkuş, Fatih Akbaş ve Sami Konyalı'nın yanı sıra 85 izci katıldı.

Kartepe Kuzuyayla Tabiat Parkından yürüyüşle başlayan kampta izciler, Altıoluk, Karaoluk yaylaları güzergahında ilerleyerek Pazarçayır köyünde bulunan kamp alanına 10 kilometrelik doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüşte izcilere Samanlı dağları coğrafyası üzerinde bulunan fauna ve flora hakkında bilgilendirmeler yapılarak, orman bitki örtüşü ve ağaç türleri hakkında bilgi verildi.

Kamp boyunca izcilere, "Temel İzcilik Bilgileri" kapsamında, odun kırma ve balta kullanma, amatör telsizcilik ve izci düğümleri, okçuluk ve Osmanlı Cenk Sanatı olan Matrak hakkında uygulamalı eğitim verildi. Kamp ateşi programı sonunda Kamp Müdürü Mustafa Kanıbol, "Kampta verilen eğitimlerin sosyal hayatta da izcilere faydalı olacak. Amacımız dürüst, ahlaklı, kendine güvenen, hedefi ve idealleri olan, vatanını ve bayrağının seven, milli ve manevi değerlere bağlı gençler yetiştirmek" dedi.

Kanıbol, izcilik çalışmalarına katılmak isteyen gençlerin Kağıtspor'un internet sitesinden izcilik çalışmalarını takip edip, bilgi alabileceklerini belirtti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertuğrul Gazi Kağıtspor Kartepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri! Mesnevi nedir? Mesnevi özellikleri, konuları, bölümleri nedir? 22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title