Haberler

İzaydaş, Emin Adımlarla İlerliyor

Güncelleme:

İZAYDAŞ'ta 2014 yılı ilk altı aylık birim faaliyetleri değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi


Yaptığı yeni yatırımlarla kendini sürekli yenileyen ve büyüyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, 2014 yılının ilk altı aylık performansını bütün yöneticileriyle birlikte değerlendirdi. Hafta sonunda bir araya gelen İZAYDAŞ yöneticileri, yaptıkları çalışmaları ve hedeflerini aktardı.

6 AYLIK FAALİYETLER

Müdür, şef ve sorumluların katıldığı Birim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı, İzmit Ramada Plaza'da yapıldı. Tam gün süren toplantıda yöneticiler sırayla, 2014 yılının ilk altı ayında hedeflerin gerçekleşme durumunu, karşılaştıkları sorunların kaynağı ve çözüm yolları ile önümüzdeki altı aya dair planlamalarını hazırladıkları sunumlarla anlattı.

KARAKUŞ: ALTI AYLIK KARNEMİZİ ORTAYA KOYDUK

Toplantının değerlendirme bölümünde konuşan Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş, kurumun performansının gayet iyi olduğunu kaydetti. Altı aylık karneleri ortaya koyduklarını belirten Karakuş, "Artıları ve eksileri ile genel anlamda ana parametrelerde iyi durumdayız. Kurumumuz kâr etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yılın gerisinde değiliz. Her zaman ileriye doğru attığımız adımlarımızla devam ediyoruz. Bu başarıda her bir çalışanımızın katkısı var. Bugün burada bize düşen, artılarımızı söylerken eksiklerimizi de görüp neler yapabiliriz, daha iyi seviyeye nasıl getirebiliriz mantığı ile çözüm yolları üretmektir. Biz, samimiyetle ve özveriyle çalışan güçlü bir şirketiz" diye konuştu.

"TÜRKİYE'NİN EN İYİSİYİZ"

Toplantının kapanış konuşmasını yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise, son yıllarda şirket olarak kaydedilen başarıya katkı sağlayan bütün çalışan ve yöneticilere teşekkür etti. İZAYDAŞ'ın aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli şirketi olduğunu kaydeden Genel Müdür Saraç," Türkiye'de de belediye şirketleri içinde, mütevazılığa gerek olmaksızın en iyi yürüyen şirketlerden bir tanesiyiz. Bizler bunu da tüm ciddiyetimizle göstermeye devam edeceğiz. Tabi bu noktada bize her türlü desteği veren, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu'na da şükranlarımı sunuyorum" dedi.

"ÇALIŞAN BİLDİRİMLERİNİ ÖNEMSİYORUZ"

Daha sonra yapılan sunumlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Genel Müdür Saraç, herkesin daha güçlü bir iletişim içinde olması gerektiğini söyledi. Saraç, "Çalışan bildirimlerini çok önemsiyoruz. Bu bildirimler onların işlerini sahiplendiği anlamına gelir. Önerilerini inceleyelim, değerlendirelim. Motivasyon için her kademedeki çalışanlar, birlikte çalıştıkları kişilerin farkında olmalı. Dertlerini, eksiklerini, bilmeli" şeklinde konuştu.

"YÖNETİM SİSTEMLERİ İŞİMİZİ TANIMLAR"
"Sahip olduğumuz belgeler ışığında, tüm yönetim sistemleri iş yapma şeklimizdir" diyen Saraç, "Her yönetim sistemi, ISO 9001, 14001, 18001, 10002, 17025, 17043 ve inşallah 50001, bunlar duvarda kalacak belgeler değildir. Bu sistemler modern iş hayatında bizi ilerleten eksiklerimizi görmemizi sağlayan ve kontrol altında tutmamızı sağlayan sistemlerdir. Onun için sistemlerin takip edilmesi, evrakların yerli yerinde olması, revize edilmesi, tanımlandığı gibi iş yapılması, işin yapıldığı gibi tanımlanması önemlidir" ifadelerini kullandı. İş sağlığı ve güvenliği ve müşteri memnuniyeti konularında daha hassas olunması gerektiğini ifade eden Genel Müdür Saraç, "Sahada tespit ettiğimiz eksiklikler bizim için değerli olmalı. Belki küçücük bir konudan çok faydalı sonuçlar çıkarabiliriz" dedi.

"YARIN İÇİN YENİ ŞEYLER YAPMAK LAZIM"

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, şirketin geleceği ile ilgili olarak da şunları söyledi: "Tabi tüm bunları böyle konuşuyoruz diye aklınızda kötü bir tablo oluşmasın. Öyle bir şey yok. İş hayatının bir duruşu vardır. Yani şu anda iyi olmamız yeterli bir şey değil. Geleceğimizi garantilemiyor. Hepimiz beraberiz ve şirketin geleceği için savaşıyoruz. Oldukça iyi durumdayız. Şirket para kazanıyor. Yükümlülüklerini yerine getiriyor. Hep söylüyoruz, geçmişteki başarılarımızın görevi bizi bugüne getirmekti. Yarın için yeni bir şey yapmamız lazım. Öbür türlü sermayeden yeriz bir anda kaybolur gideriz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title