Haberler

İzaydaş, 7. Türktay Paneli'ne Katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, ‘’Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi’’ (TÜRKTAY) Paneli’ne katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, " Türkiye'de Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi" (TÜRKTAY) Paneli'ne katıldı.

Bu yıl yedincisi düzenlenen panelde İZAYDAŞ Genel Müdürü ve TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Saraç oturum başkanlığı yaptı. Ayrıca İZAYDAŞ Yakma Tesisi Müdürü Şahan Dede ise "Tehlikeli atıkların yönetimi" başlıklı oturumda bir sunumla yer aldı. İZAYDAŞ'ın LASDER, TÜMAKÜDER, TÜDAM ve TAYÇED'in ortaklaşa düzenlediği TÜRKTAY Paneli, Ankara Hilton Oteli toplantı salonunda gerçekleştirildi. Panele AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı ve İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, İZAYDAŞ yöneticileri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan uzmanlar, çeşitli üniversitelerden çok sayıda akademisyen, STK temsilcileri ve sektörle ilgili kuruluşların temsilcileri katıldı. Bu yıl yedinci kez düzenlenen TÜRKTAY, "Türkiye'de Döngüsel Ekonomi Kapsamında Atık Yönetimine ve Geri Dönüşüme Genel Bakış" başlığı altında toplandı. Atık yönetimi tüm yönleriyle ele alındı ve sonuç raporunun konuyla ilgili çalışmalara rehberlik etmesi amacıyla panel yapıldı.

Saraç oturum başkanlığı yaptı

İZAYDAŞ Genel Müdürü ve TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Saraç, panelde "Türkiye'de Atık Yönetimi ile Geri Dönüşüm Stratejisi ve Uygulama Konuları" başlıklı oturumun başkanlığını yaptı. Yoğun ilgiyle takip edilen oturumda Saraç, kamu ve özel sektör temsilcilerinin, sektörün problemlerini tartışma fırsatını iyi değerlendirmesi gerektiğini belirtti. İZAYDAŞ Yakma Tesisi Müdürü Şahan Dede ise "Türkiye'de Tehlikeli Atıkların Yönetimi, Atıkların Yakıt ve Alternatif Hammadde (Enerji) Olarak Değerlendirilmesi" başlıklı oturumda hazırladığı sunum ile İZAYDAŞ'ın uygulamalarını katılımcılarla paylaştı.

20. yıl standına yoğun ilgi

İki gün süren TÜRKTAY Paneli'nde ayrıca İZAYDAŞ'ın hazırladığı 20. yıl tanıtım standı katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Milletvekillerinin yanı sıra atık yönetimi sektöründe aktif olarak yer alan her düzeydeki katılımcılara, İZAYDAŞ'ın tanıtım kitapçıkları ve broşürleri ile çocuklara yönelik İZAYCAN hikaye ve boyama kitap setinin de yer aldığı promosyon çantalardan hediye edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title