Haberler

İYTE, Yaşam Merkezine Kavuştu

Güncelleme:

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü öğrencileri, içinde 650 kişilik yurt, alışveriş ve sosyal alanların bulunduğu İYTE Yaşam Merkezine kavuştu.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü öğrencileri, içinde 650 kişilik yurt, alışveriş ve sosyal alanların bulunduğu İYTE Yaşam Merkezi'ne kavuştu.

Yönetiminde EBSO Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Taşkın'ın oğlu Nevzat Taşkın ile Enerji Eski Bakanı ve EBSO Geçmiş Dönem Başkanlarından Ersin Faralyalı'nın oğlu Ahmet Faralyalı'nın da ortakları arasında yer aldığı Astra Yapı İşletmeciliği A.Ş. tarafından Yap-İşlet-Devret modeliyle hayata geçirilen İYTE Yaşam Merkezi ile İYTE öğrencilerine 5 yıldızlı hizmet sunulacak. İYTE Yaşam Merkezi'nin açılış kurdelasını İzmir Valisi Mustafa Toprak, Geçmiş Dönem İzmir Milletvekili Bülent Baratalı, İYTE Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ile diğer protokol üyeleri birlikte kesti.

TOPRAK'TAN TEŞEKKÜR

Törende konuşan İzmir Valisi Mustafa Toprak, İYTE'ye bu güzel eseri kazandıran yönetiminde genç girişimcilerin yer aldığı işadamlarını kutladı. İYTE Yaşam Merkezi ile üniversitenin önemli bir eksikliğinin giderildiğini açıklayan Toprak, öğrenci yurdu, alışveriş merkezi ve sosyal alanları ile öğrencilerin aradığı her şeyi kampüs içinde bulabileceğini kaydetti.

650 KİŞİLİK YURT

İYTE Yaşam Merkezi'ni altı ay gibi kısa bir zamanda tamamlayarak hizmete açtıklarını ifade eden Astra Yapı İşletmeciliği Genel Müdürü Nevzat Taşkın, alışveriş merkezinden kuaföre, kumrucudan ev yemeklerine kadar her türlü ihtiyacı düşünerek bu projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Yaşam Merkezi'nde 650 kişi kapasiteli tek kişilikten dört kişiliğe kadar farklı büyüklüklerde her türlü konfora sahip öğrenci yurdu bulunduğunu dile getiren Taşkın, "Projeyi tasarlarken öğrencilerin ihtiyaçlarını göz önüne aldık. Yaşam Merkezi'nde İYTE öğrencileri aradığı her şeyi bulabilecek. Yaşam Merkezi'nde cafeler, pizza salonları, fastfood restoranlar, bay bayan kuaförü, oyun salonları, dijital baskı, kırtasiye ve alış veriş merkezine kadar her şey yer alıyor. Bin kişiye kadar hizmet verebilecek kapasiteye sahibiz. Yap-İşlet-Devret Modeliyle bu projeyi hayata geçirdik. 25 yıl süreyle İYTE öğrencilerine 5 yıldızlı hizmet sözü veriyoruz" dedi.

İYTE Yaşam Merkezi'nin açılışının ardından, İzmir Valisi Mustafa Toprak ile birlikte protokol üyeleri İYTE Yaşam Merkezi'ni gezerek Astra Yapı İşletmeciliği Genel Müdürü Nevzat Taşkın'dan bilgi aldılar. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Toprak Tamer Taşkın Astra İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title