Haberler

İyte 17. Bahar Şenlikleri Murat Dalkılıç Konseriyle Başladı

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE)'nde bahar şenlikleri popüler sanatçı Murat Dalkılıç'ın konseriyle başladı.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE)'nde her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen 17. bahar şenlikleri başladı. Şenlikler kapsamında, ünlü sanatçı Murat Dalkılıç da bir konser verdi. Sevilen şarkılarını hayranları için seslendiren Dalkılıç, öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı.

Açılış töreninde konuşan İYTE Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden, "Bahar şenliklerinin sanatın farklı alanlarında yeteneği olan öğrencilerin kendini gösterme imkanı bulduğu ortamlar olması gerekir. Üniversite hayatı, eğitim alınan branş dışında entelektüel anlamda kendini geliştirebileceğiniz yerlerdir" dedi.

Rektörün ardından söz alan Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek de, Urla'da üniversiteye ev sahipliği yaptıkları için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Demiryürek, "Bu sahne için sizin gibi pırıl pırıl gençlerin desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Açılış törenine, İYTE Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden, Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İzmir 22. Dönem Milletvekili Bülent Baratalı, Urla İlçe Emniyet Müdürü, İYTE Vakıf Üyeleri, akademisyenler, İYTE çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Bahar şenliklerinin üç gün boyunca devam edeceği öğrenilirken, - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sefa Demiryürek Murat Dalkılıç İzmir Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title