Haberler

İYK Başkanı Bozdağ, Kağıtspor'u Ziyaret Etti

Güncelleme:

Göreve yeni gelen İzmit Yelken Kulübü Başkanı Güven Bozdağ, Kağıt spor kulübü Başkanı Yücel'i ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay yapılan kongre ile göreve gelen İzmit Yelken kulübü Başkanı Güven Bozdağ, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor kulübü Başkanı İslam Yücel'i ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu. Kağıt spor kulübü gibi köklü geçmişe sahip kulüpler arasında yer alan İzmit Yelken kulübü Başkanı Güven Bozdağ, önümüzdeki yıllarda yapacakları çalışmaları ve hedeflerini Yücel'e anlattı.

İzmit Yelken Kulübü Başkanı Güven Bozdağ, "Kocaeli, sportif anlamda çok şanlı bir il. Her türlü sporu yapabildiğimiz çok güzel bir kentimiz var. İzmit Yelken kulübü gibi önemli bir görevi üstelenerek bizlerde yeni göreve gelen genç bir ekibiz. Yelken branşında ise Türkiye'de sayılı kulüpler arasında yer alıyoruz. Amacımız daha çok kentlimizi yelken sporuna yönlendirmek. Kulüp olarak birde kentimizde uluslar arası bir organizasyon daha yapmak istiyoruz. Daha öncede yaptığımız Balkan şampiyonası mükemmel oldu. Bu organizasyonda bizlerden desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz yeni bir şampiyonaya daha destek olacağına inanıyoruz" dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor kulübü Başkanı İslam Yücel, "1937 yılında kurulan Kocaeli'nin en eski kulübü Kağıtsporumuz, ilimizdeki tüm kulüplerimizin ağabeyi konumundadır. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, tüm takımlarımıza amatör anlamda her türlü desteği sağlıyor. Bugün Türkiye'nin hiçbir ilinde olmayan spor tesislerine sahibiz. Bu imkanları bir zamanlar Avrupa'da görürdük. Ama artık Avrupa'yı geçmiş durumdayız. Kentimizde bir çok uluslar arası yarışmalar düzenleniyor. Bunlar bir zamanlar bizim için hayaldi. Daha da iyi olacağız. Bizlerde Kağıtspor kulübü olarak sportif anlamda Kocaeli'de ki kulüplerimizin her zaman yanında ve destekçisi olacağız" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kağıtspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title