Haberler

İyi Günde Kötü Günde Vatandaşımızla Birlikteyiz

Güncelleme:

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Maddi Ve Manevi Olarak Yaşanılan Sıkıntıları Birlikte Aşacağız" Dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sel felaketi süresince vatandaşları en sıkıntılı zamanlarında yalnız bırakmadıklarını belirterek, "iyi günde, kötü günde hep vatandaşlarımızla birlikteyiz, beraberiz. Onların yanındayız. Maddi ve manevi olarak yaşanılan sıkıntıları birlikte aşacağız" dedi.

DERE YATAKLARINA YAPILAN BİNALAR EN BÜYÜK SORUN

AK Parti Osman Yılmaz Mahallesi Temsilciliği'nde mahalle sakinleri ve partililerle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, başta Mimar Sinan Mahallesi olmak üzere Gebze'nin bazı mahallelerinde yaşanan sel felaketiyle ilgili bilgi verdi.

Gebze'de şiddetli yağışlar sonrası oluşan sel baskınlarında temel sorunun çarpık yapılaşma ve dere yataklarına yapılan binalar olduğunu belirten Başkan Köşker, "sellerde hasar daha çok dere yataklarına ve suyun akış yönüne yapılan binalarda meydana geliyor. Selle birlikte tüm ekiplerimiz felaket bölgesinde seferber oldu. Selden zarar gören vatandaşlarımıza elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

YENİ KAVŞAKLAR YAPILACAK

Gebze'de ulaşım sorununu çözmek için kısa ve orta vadeli çalışmalar yaptıklarını belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "kentin pek çok noktasında trafiği engelleyen trafoları kaldırdık. Yeni kavşak çalışmalarıyla trafik daha düzenli ve akıcı hale gelecek" diye konuştu.

DEVELİ DURAĞI'NA YÜRÜYÜŞ YOLU

İlçede yürütülen doğalgaz çalışmaları ile elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirten Başkan Köşker, Develi Durağı'ndaki elektrik direklerinin kaldırılarak yürüyüş yolu yapılacağını söyledi. Başkan Köşker, Fatih Devlet Hastanesi arazisinde yapılacak 500 yatak kapasiteli hastane için kat izni çıkardıklarını ifade ederek, kat izninin Büyükşehir tarafından da onaylandığını bildirdi.

COŞTUR : REFERANDUMA VE SEÇİME HAZIRIZ

Toplantıda söz alan AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Yalçın Coştur da, AK Parti Gebze teşkilatı olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Coştur, "vatandaşlarımıza doğruları anlatacağız. Gebze olarak yapılacak seçime ve referanduma hazırız" diye konuştu.

AK Parti Osman Yılmaz Mahallesi Temsilciliği'nde yapılan toplantıya Belediye Meclis üyeleri Nilay Ayran ve Murat Kaya, Başkan Danışmanı Şakir Bitmez, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengiz Gürkan, Mahalle Temsilcisi Doğan Kumbasar, partililer ve mahalle sakinleri katıldı.

Kaynak: Bültenler / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title