Haberler

İvas Basınında Bugün

Sivas'ta yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Sivas'ta yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yeniülke: "Azra'ya Teksas'tan çorap"

Türkiye'nin hafızasına kazınan Van depreminin simgesi Azra bebeğe 1,5 ay sonra Teksas'tan gelen paket Karaduman ailesini duygulandırdı.

Anadolu: "Tarihi Kale Cami restore edildi"

Tarihi Buruciye Medresesi, Çifte Minareli Medrese ve Şifahiye Medresesi ile Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi'nin arasında kalan alanda bulunan tarihi Kale Camisi, kentin en eski camilerinden biri.

Hürdoğan: "Kale Cami restorasyonu tamamlandı"

Hükümet Meydanı'nda bulunan tarihi Kale Cami'nde yürütülen restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Hakikat: "Eller zam için kalktı"

Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi'nde ekmeğin 75 kuruş olması oylandı.

Pusula Haber: "TSO'da 220 üye icralık"

TSO'da yılın son meclis toplantısı Meclis Başkanı Mustafa Sarılar başkanlığında gerçekleştirildi.

Bizim Sivas: "Acilen kütüphaneye ihtiyacımız var"

Vali Ali Kolat, önceki gün Ziyabey Kütüphanesi'nde bir takım incelemelerde bulundu.

Gazete Sivas: "Çokluk içerisinde birliği sağlıyoruz"

Cem Vakfı Sivas Şubesinin Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği "Aşure lokması" dağıtım programında, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Demokrat: "Terminal bekleyişi sürüyor"

29 Mart 2009 seçimlerinde göreve gelen Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün seçim vaadi olan terminal binası projesi, aradan geçen 2,5 yılın ardından yeni yeni şekillenmeye başladı.

Sivas Olay: "Trafiğe zabıta denetimi geliyor"

Her geçen gün artan araç sayısına bir de uygunsuz park eklenince, Sivas'ta trafik tam olarak Arap saçına dönüyor.

4 Eylül Güneşi: "Ruhu Güzel Kendileri Özel Çocuklar Projesi"

Sivas'ta hayata geçirilen "Ruhu Güzel Kendileri Özel Çocuklar Projesi" kapsamında açılan kurslara katılan çocuklara düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Memleket Sivas: "Tarihi Kale Camisi restore edildi"

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından geçen yıl Ağustos ayında restore edilmek için geçici olarak ibadete kapatılan tarihi Kale Camisi'ndeki, onarım çalışmaları sonlandırıldı.

Sivas İzci: "Yeni Saray sorun çözmeyecek"

Yıllar süren mücadelenin sonunda inşaatına başlanan yeni Adalet Sarayı'nın gelecek yıl hizmete girecek olmasına rağmen sorunları çözmeyeceği anlaşıldı.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title