Haberler

Ivana Sert'in Eski Sevgilisi Türkiye'ye Geri Döndü

Güncelleme:

Ünlü modacı Ivana Sert ile yaşadığı fırtınalı aşk bittikten sonra ülkeyi terk ederek Amerika'ya yerleşen Sinan Akıman, hafta sonu Etiler'de görüntülendi.

Sinan akıman, Ivana Sert ile yaşadığı fırtınalı ilişki ile gündemden düşmüyordu. Geçtiğimiz günlerde Ivana Sert'i terkedip Amerika'ya yerleştiği haberleri ile gündeme gelen Sinan Akıman, Çocukları, annesi, babası ve abisi Nusret akıman ile Etiler'de yemek yerken görüntülendi

AİLESİYLE YEMEK YEDİ

Ivana Sert'ten ayrıldıktan sonra Türkiye'yi terk edip Amerika'ya yerleştiği haberleriyle gündeme gelen Sinan Akıman, önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Çocukları, annesi, babası ve abisiyle ünlü bir restoranda yemek yiyen ünlü işadamı, çıkışta basın mensuplarına poz verdi.

"HER ŞEY YOLUNDA"

"Amerika'ya mı yerleştiniz?" sorusunu yanıtsız bırakan Akıman, "Her şey yolunda. Sıkıntı yok. Ailemle yemek yedim" demekle yetindi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Ivana Sert Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

İREMmobilWeb@haberler.com:

Bunlar para peşinde

2
2
yanıtYanıtla
3maymunn:

kimse bir karı yüzünden yer değiştirmez. . bunlar belli görevlerle geliyor ülkemize, hepsi bu. . . alanda verende aynı zihniyetin kuklaları. .

1
1
yanıtYanıtla
siverekli:

bence ıvana yaşıtlarına göre kat ve kat güzel

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title