Haberler

İtso Üyelerine Kalite Eğitimi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyelerine “kalite biçimlendirme eğitimi” verecek.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyelerine "kalite biçimlendirme eğitimi" verecek.

28 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek bir günlük eğitim programında kalite standartlarının KOBİ'lerin büyümesine sağladığı faydalar anlatılacak. Odanın konferans salonunda 09.30- 16.30 arasında günübirlik gerçekleştirilecek eğitim programını Vericert firmasından gelecek uzmanlar verecek. Üyelerin tanışmasına da imkan sağlayacak seminerin öğlene kadarki bölümünde kalitenin tarifi, kaliteyle ilgili terimler ve kavramlar ele alınacak, ayrıca geçmişten günümüze kalite anlatılacak.

Eğitim programının öğleden sonraki bölümü ise kalite ve standartlar konusunun işlenmesiyle başlayacak. Programda 'Kalitenin Hayat Bulduğu Yer' başlığıyla standartların KOBİ'lere faydaları ele alınacak. Eğitim, ticari engellerin kaldırılması ve KOBİ'lere göre standartların kullanımı konusunun anlatılmasıyla sona erecek.

İTSO Başkanı Metin Anıl, kalite biçimlendirme hedefinin odanın stratejik hedefleri arasında yer aldığını, toplam kalitenin, işletmelerin kurumsallaşmasının en temel şartlarından biri olduğunu vurguladı. Kurumsallaşmanın ise bir firmanın imaj değerini belirleyen önemli unsurlardan biri olduğunu kaydeden Anıl, "Üyelerimizin kalite standartlarını uygulamaları, kurumsallaşmalarını ve kurumsallık seviyelerinin artırılmasını sağlayacaktır. Ticari hayatın geliştirilmesine yönelik eğitimlerimizi çok önemsiyoruz. Üyelerimizin bu eğitim fırsatını iyi değerlendirmelerini istiyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İnegöl Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title