Haberler

İtso, Esnaf Odası Temsilcilerini Ağırladı

Hatay’ın iskenderun ilçesinde esnaf odaları tarafından her ay düzenlenen ve şehrin sorunlarını ele alındığı toplantı bu ay İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Hatay'ın iskenderun ilçesinde esnaf odaları tarafından her ay düzenlenen ve şehrin sorunlarını ele alındığı toplantı bu ay İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nın (İTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda ilk olarak söz alan İskenderun Esnaf Odaları Başkanı ve HESOB Başkan Yardımcısı Uğur Fırat, "Bugün burada toplanmamıza vesile olan ve bizlere ev sahipliği yapan, kardeş kuruluşumuz İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Arkadaşlar burada toplanmamızın amacı, ülke olarak Milli birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Kentimizin sorunlarını ele almak için bir araya geliyoruz. İçinde bulunduğumuz hafta Polis Haftası ve tüm Emniyet teşkilatımızın Polis bayramını kutlarken, Askerimize polisimize ve tüm güvenlik güçlerimizi Allah korusun, Allah onların yardımcısı olsun. İnşallah bu zor dönemleri hep birlikte aşacağız" dedi.

Fırat'ın ardından söz alan Belen İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın ise birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç hissedilen çok sıkıntılı ve hüzünlü zamanları hep birlikte yaşadığımızı ifade ederek, "Ama bir taraftan da hayat devam ediyor. Ekonominin çarklarının dönmesi gerekiyor. Hepimiz bu ülkenin geleceği için gayret sarf etmemiz, emek sarf etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Toplantıda İskenderun Esnaf Odaları tarafından, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncığa plaket takdim edildi.

İTSO'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Belen kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İskenderun Esnaf Odaları Başkanı ve HESOB Başkan Yardımcısı Uğur Fırat, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Mursaloğlu, Bülent Seküçoğlu, Necat Özkaya, Gassan Kuran, Mehmet Ali Bulut, İskenderun Esnaf Oda başkanları ve basın mensupları katıldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Fırat İskenderun Belen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title