Haberler

İtso'dan İnegöl Tarihine Işık Tutacak Kitap

Bursa İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasının (İTSO) yaklaşık 2 buçuk yıllık bir araştırma ve çalışma sonucu hazırlattığı, İnegöl tarihine ışık tutan "İTSO 123 Yaşında" isimli kitap tanıtıldı.

Bursa İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasının (İTSO) yaklaşık 2 buçuk yıllık bir araştırma ve çalışma sonucu hazırlattığı, İnegöl tarihine ışık tutan "İTSO 123 Yaşında" isimli kitap tanıtıldı. Katılımcılara dağıtılan kitaplar büyük beğeni kazanırken, hazırlanmasında emeği geçen İshakpaşa Halk Kütüphanesi Müdürü Araştırmacı-Yazar Kenan Kahraman'a plaket verildi.

İnegöl protokolüne, İTSO'nun eski ve yeni Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, Meclis Başkan ve üyelerine verilen iftar yemeği ve "İTSO 123. Yaşında" isimli kitabın plasman toplantısı yapıldı. Toplantıya İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İbrahim Canbolat, İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Oğuzhan Kılıç, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman, Kurşunlu Belediye Başkanı Erkan Dönmez, Yenice Belediye Başkanı Hasan Aksu, Müftü Bayram Canbey, OSB Müdürü Erol Eruğur, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl, Meclis Başkanı Sadık Gülerer, İTSO'nun eski Yönetim Kurulu, Meclis Başkan ve yöneticileri katıldılar.

Kitabın kısa tanıtımının ardından konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, "Odamız 1890 yılında kurulmuş ulu bir çınar. Yani bugün odamız 123 yaşında. 123 yaşındaki bu oda bir başarı hikayesinin altına imzasını atmış. İnegöl ilk ilçe organize sanayi bölgesinin kurulduğu yer. Bu salonda bulunan arkadaşlarım, İnegöl'de yıllardır siyaset yapan arkadaşlarımdır. İnegöl bugünlere 3-5 yılda, 8-10 yılda gelmedi. İnegöl bu başarıyı tesadüfen de kazanmadı. İnegöl'deki bu başarının bir bekrauntu var " diye konuştu.

Başkan Metin Anıl'dan sonra kürsüye davet edilen kitabın yazarı İshakpaşa Halk Kütüphanesi Müdürü Araştırmacı-Yazar Kenan Kahraman, kitapla ilgili detaylı bilgiler verdi. Konuşmasının ardından Kahraman'a katkılarından dolayı Metin Anıl tarafından plaket takdim edildi. Başkan Anıl, ilk kitabı ise İTSO eski Meclis üyelerinden Ahmet Zeki Kalyon'a hediye etti. Gecede katılımcılara "İTSO 123 Yaşında" isimli kitap ile, 2013 İnegöl Ekonomi Raporu, 2012 Dış Ticaret İstatistikleri, 2012 faaliyet raporunu içeren dokümanlar verildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Canbolat Oğuzhan Kılıç İnegöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title