Haberler

İTO'dan, Dtso'ya Ziyaret

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Başkan Yardımcısı Murat Kalsın, Meclis Üyeleri Yakup Güler, Ali Rıza Arslan, Serkan Bilir ve Fuat Kulaçoğlu Düzce Ticart ve Sanayi Odası’nı (DTSO) ziyaret etti.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Başkan Yardımcısı Murat Kalsın, Meclis Üyeleri Yakup Güler, Ali Rıza Arslan, Serkan Bilir ve Fuat Kulaçoğlu Düzce Ticart ve Sanayi Odası'nı (DTSO) ziyaret etti.

Ziyarette DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Meclis Başkan Vekili Metin Coşkun, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Albayrakoğlu, Hayati Eğilmez, Murat Saydam, Ömer Hacıislamoğlu ve Meclis Üyesi Murat Aydın'ın yanı sıra, AK Parti Düzce Milletvekili Adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir de hazır bulundu.

Heyetler karşılıklı olarak oda çalışmaları hakkında birbirlerine bilgiler aktarırken, toplantı sohbet havasında devam etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Çağlar Yakup Güler Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title