Haberler

İTO Başkanı Çağlar'dan Yeni Kabine Açıklaması

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bugün açıkladığı yeni hükümeti kutladı.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugün açıkladığı yeni hükümeti kutladı.

İTO Başkanı İbrahim Çağlar yeni kabine ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak "Yeni hükümette görev yapacak sayın bakanları, en samimi başarı dileklerimle kutluyorum, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kabinede hem 13 yılın tecrübesini sürdürecek, hem de yeni bir enerjiyle çalışacak isimleri bir arada görmekten memnunuz" dedi.

Çağlar, yapısal reformlarla hükümetin yeni bir başarı hikayesi yazacağına emin olduklarını belirterek, şunları söyledi: "64. Hükümetin Türkiye'yi ve ekonomiyi 2023 hedeflerine taşıyacak, refahımızı artıracak, çözüm bulacak çalışmaları gerçekleştireceğine yürekten inanıyoruz. Yeni hükümetin plan ve kararlarını hayata geçirmek için iş dünyası olarak üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu bir kere daha belirtmek isterim. Ayrıca Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevini üstlenen Sayın Bülent Tüfenkci ile ülkemiz ticaretine atılım yaptıracak yeni çalışmalara imza atacak olmanın heyecanını yaşıyoruz". - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ahmet Davutoğlu İbrahim Çağlar Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title