Haberler

    Itıl Practitioner Eğitimi ve Sınavı Kasım 2016 Haftasonu Sınıfı

    ITIL Practitioner Eğitimi12-13-19-20 Kasım 2016Eğitim Yeri : The Plaza Hotel, Beşiktaş, IstanbulEğitim Saati : 09: 00-18: 00Sınav Günü ve Saati: Eğitimin son günü Saat 17: 00-19: 00 arasıTürkiye'de İlk ITIL Practitioner Eğitimi Açılıyor.

    ITIL Practitioner Eğitimi

    12-13-19-20 Kasım 2016

    Eğitim Yeri : The Plaza Hotel, Beşiktaş, Istanbul

    Eğitim Saati : 09: 00-18: 00

    Sınav Günü ve Saati: Eğitimin son günü Saat 17: 00-19: 00 arası

    Türkiye'de İlk ITIL Practitioner Eğitimi Açılıyor. Educore bir ilki daha gerçekleştirip ITIL Uygulamacısı eğitimini açıyor.

    ITIL Practitioner eğitiminin amacı, IT Hizmet Yönetimi hakkında katılımcının uygulama pratiklerini öğrenmesidir.

    ITIL Practitioner eğitiminde CSI yaklaşımı ön plana çıkmaktadır. Eğitimde, organizasyonel değişim yönetimi, ölçümleme ve metrikleri ile iletişim tabanlı sürekli iyileştirme yaklaşımı ağırlık kazanmaktadır.

    Şubat 2016'da yayınlanan ITIL Practitioner Guidance rehber kitabı kursun temel kaynağıdır ve 9 temel prensip üzerine kuruludur:

    Değer odaklılık

    Deneyime dayalı tasarım

    Bulunduğun noktadan başlama

    Bütünsel çalışma

    Tekrarlı ilerleme

    Doğrudan gözlemleme

    Şeffaf olma

    İşbirliği

    Sadelik

    ITIL Pracitioner eğitiminde 1/3 teori 2/3 oranında ITIL uygulamaları, sınıf içi alıştırmalar, ITIL örnek proje planları, ITIL örnek süreç çalışmaları, ITIL örnek yazılımları ve gerçek ITIL proje uygulama deneyimleri de katılımcılara aktarılmaktadır.

    15 yıl ve üstü deneyimli 4000'den fazla öğrenciye ITIL eğitimi vermiş Türkiye'nin en yetkin eğitmenleri ile verilen eğitimlerde sadece ITIL teorisi değil 100'lerce firmada edinilmiş deneyim de aktarılmaktadır.

    Ayrıca seçimli olarak eğitimin sonunda laboratuar çalışması yapılarak service desk, monitoring, CMDB, konfigürasyon yönetimi, süreç yönetimi platformları üzerinde somut olarak süreçlerin nasıl işletildiği gösterilmektedir. Bu amaçla HPE, Manage Engine, BMC platformları müşteriye özel olarak laboratuar çalışmasında kullanılabilmektedir.

    Adaylar aşağıda belirtilen eğitim ve sınav bileşenlerini eğitim ve sınavı başarılı bir şekilde bitirdikleri takdirde öğreneceklerdir.

    Educore ITIL Practitioner eğitiminde akreditasyon alan ilk ve tek Türk kurumudur.

    ITIL Practitioner Örnek Sınavı

    Eğitim ve Sınav Detayları İçin : www.itilpractitioner.org ve www.educore.com.tr yi ziyaret ediniz.

    Sorularınız için çağrı merkezimizi arayınız : 444 CORE - 444 2673

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Beşiktaş Türkiye Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title