Haberler

İthib Başkanı İsmail Gülle: -"shanghaı de Intertexıle Fuarına Üçüncü Kez Katılan 13 Firma, Fuarda Önemli Satış Bağlantıları Yaptı"

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle, Çin'de Shanghai de Inutertextile Fuarına katılan Türk firmalarının önemli satış bağlantıları yaptığını bildirdi.

Gülle, dün açılan ve 28 Ekim'e kadar sürecek fuara ilişkin yaptığı açıklamada, fuara İTHİB önderliğinde 13 firmanın üçüncü kez katıldığını belirtti.

Dünyayı ucuz fiyatlı ürünlerle fetheden Çin'in, aslında kendisinin de çok önemli bir potansiyel taşıdığını ve bu pazara yönelik beklentilerin arttığını vurgulayan Gülle, fuarda Birlik Mensucat, Söktaş, Bahariye, Akın Tekstil, Anteks, Altınyıldız, Abacı, GAP, Kipaş ve Orta Anadolu gibi firmaların Çin'e mal satmak için bağlantılar kurduğunu bildirdi.

İsmail Gülle, böylelikle İTHİB önderliğinde fuara üçüncü kez katılan 13 firmanın fuarda önemli satış bağlantıları yaptığını kaydetti.

-''HEDEF, 2007'DE 7 MİLYAR DOLARLIK TEKSTİL İHRACATI''-

Gülle, açıklamada şunları aktardı:

''Türk tekstil ihracatçıları olarak akıncılar gibiyiz. Bugün de burada zoru başardık. Zor pazarlardan alnımızın akıyla çıkıyoruz. Burada başarılı olmamız, katılan firmaların markalara yaptığı üretimle aslında ithalatta da devasa rakamlara sahip olan Çin pazarına kaliteli ve yüksek fiyatlı kumaş satmaları, Türk tekstilinin nerelere geldiğini göstermesi açısından önemli. Artık öz güvenimiz de, kalitemiz de, fiyatımız da uluslararası düzeyde. Hedefimiz, 2007'de 7 milyar dolarlık tekstil ürünü ihracatı. Bunu gerçekleştirebileceğimize olan inancımız tamdır.''

İsmail Gülle, tekstil ihracatının bu yılın Ocak-Eylül döneminde yüzde 11,9 artarak 4 milyar dolara ulaştığını, aynı dönemde Çin'e yapılan tekstil ihracatının ise yüzde 9,8 arttığını hatırlattı.

Her zaman Çin'den korkmak yerine mücadele etmek gerektiğini dile getirdiklerini belirten Gülle, açıklamada, ''Kendimize güvenirsek Çin'i pazar haline getirebileceğimizi söyledik. Yaptıklarımız da bunu gösteriyor. Shanghai de Intertextile Fuarında bizimle birlikte olan firmalarımız zoru başararak, dünyanın en büyük ve en ucuz imalatçı-ihracatçı ülkesine yüksek kaliteli ve pahalı tekstil ürünlerini satmayı başardı'' görüşünü aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title