Haberler

İtfaiyeden Eğitim Seferberliği

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, yangına karşı daha bilinçli olunması için adeta bir eğitim seferberliği başlattı.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, yangına karşı daha bilinçli olunması için adeta bir eğitim seferberliği başlattı. Okullarda, özel şirketlerde, kamu kurum ve kuruluşlarında eğitimler veren Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, Büyükşehir hinterlandına giren ilçelerde de eğitimlerini sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, eğitim çalışmalarına Pınarbaşı, Sarız, Özvatan ve Hacılar ilçelerinde devam etti. İlçe belediyelerinde görev yapan personele ve ilçe halkına yönelik düzenlenen eğitim programlarında önce yangını önleme ve yangına müdahale konularında teorik bilgiler verildi, ardından da uygulamalı olarak yangın söndürme tatbikatı yapıldı.

İtfaiye Teşkilatının yangın eğitimlerinde eski bir otobüsten dönüştürülen ev maketi de kullanıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin kendi imkanlarıyla yaptığı otobüs kullanılarak, elektrikli ev aletleri, elektrik panosu, çöp ve ocaktan kaynaklanabilecek yangınlara nasıl müdahale edileceği uygulamalı olarak gösterildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacılar Özvatan Sarız Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title