Haberler

İtfaiyecilere Öfke Yönetimi Eğitimi

Kahramanmaraş Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından itfaiye erlerine "Grup yönetimi, öfke ve öfke yönetimi" konularında eğitim verildi.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü'nde görevli psikolog Kübra Ertürk, Elbistan Ziraat Odası toplantı salonunda, "Grup yönetimi, öfke ve öfke yönetimi"  konularında itfaiyecileri bilgilendirdi.

İletişim ortamında insan davranışları hakkında bilgi veren Ertürk, her davranışın altında mutlaka bir duygu sorunu olduğunu, insan öfkesinin çok kısa sürdüğünü, bu süre içinde insanın kendisini kontrol edemezse çevresine zarar verebileceğini belirtti.

İnsanların en zor anlarında itfaiye erlerinin olduğunu anlatan Ertürk, vatandaşın başına kötü bir olay gelmiş olabileceğini, o tür insanlarla konuşurken "empati" yapılmasının faydalı olacağını kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın, Elbistan, Afşin, Ekinözü ve Nurhak ilçelerinde görev yapan itfaiye erlerine yönelik hizmet içi eğitimlerin de sürdüğü belirtildi. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Yerel

Kahramanmaraş Elbistan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title