Haberler

İtfaiyecilere İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Muğla, Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra bütün ilçelerdeki yapılanmasını tamamlayan İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri iş sağlığı ve güvenliği eğitimi alıyor.

Muğla, Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra bütün ilçelerdeki yapılanmasını tamamlayan İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri iş sağlığı ve güvenliği eğitimi alıyor. Bodrum, Milas, Yatağan, Kavaklıdere, Menteşe ve Ula ilçelerinde bulunan personeller toplamda 8 saatlik iş sağlığı ve güvenliği eğitimi aldılar.

İl genelinde toplamda 314 personelin iş sağlığı ve güvenliği eğitimi alacağını belirten Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Raşit Çöl, "Menteşe ve Ula ilçelerimizin ardından diğer ilçelerimizde de eğitimlerimiz sürecek. Yapmış olduğumuz meslek çok zor ve riskli bir meslek. Bu yüzden önce can güvenliğimizi düşünmeliyiz. İş sağlığı ve güvenliği eğitimiyle personellerimiz daha çok bilgi sahibi oluyorlar. Bundan önce de personelimize ilk yardım konusunda Sağlık il Müdürlüğü aracılığı ile eğitim vermiştik" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yatağan Bodrum Milas Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title