Haberler

İtfaiyeciler Sertifikalarını Aldı

Güncelleme:

Ülkemizin farklı illerinden gelerek, Kocaeli İtfaiye Eğitim alanında 3 haftalık bir eğitim alan itfaiyeciler sertifikalarını aldı

Türkiye Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Temel İtfaiyecilik Er Eğitim Programı 44. Grup Sertifika Töreni, İmperial Park Otel'de gerçekleştirildi. Düzenlenen sertifika törenine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol, İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara, Mali Hizmetler Daire Başkanı Hamza Bakkal, AFAD İl Müdürü Osman Saroğlu İtfaiye Daire Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Salih Palaz, Müdahale Şube Müdürü Halit Köktürk, AFKOM Şube Müdürü Ömer İslamoğlu ve sertifika alan itfaiyeciler katıldı.

EĞİTİM BİZLERE MESLEKİ DİSİPLİN VE BİLİNÇ KAZANDIRDI

44. Grup Temel İtfaiyecilik Er Eğitim Programı'nı tamamlayan 25 itfaiyeciye sertifikaları verildi. Sertifika töreni öncesi 44. Grup adına konuşan itfaiyeci Süleyman Özen, yangınla müdahale eğitiminin kendilerine mesleki disiplin ve bilinç kazandırdığını belirtti. Kocaeli itfaiyesine bilgi ve tecrübelerini paylaştığı için teşekkür eden Özen, aldıkları eğitimin kendileri için çok faydalı olduğunu dile getirdi.

HAYATLARINIZI RİSKE ATIYORSUNUZ

İtfaiyecilik evrensel bir meslektir diyen İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara, "bizler canlarımızı ortaya koyarak insanların yardımına koşan bir mesleğin mensubuyuz. Alevlerin içine girerek hayatlarınızı başkaları için riske atıyorsunuz" dedi. İtfaiyecilik yaşayarak öğrenilen bir meslektir diyen Kara, Kocaeli gibi sanayinin çok yoğun olduğu bir ilde itfaiyecilik adına edindiğimiz bilgi ve tecrübe çok fazla. Bu eğitim de bu bilgi ve birikimin paylaşımıdır. Türkiye Belediyeler Birliği ile yaptığımız eğitimlerin bize geri dönüşleri çok olumlu oluyor" dedi.

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYECİLİKTE ÇOK İLERİ BİR SEVİYEDEDİR

İtfaiyecilik eğitiminin çok büyük faydası olduğuna inanıyorum diyen Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyecilik konusunda çok ileri bir seviyededir. Eğitim veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Sizlere meslek hayatınızda başarılar diliyorum" dedi. Konuşmaların ardından 44. Grup Temel İtfaiyecilik Er Eğitim programını tamamlayan itfaiyecilere sertifikaları verildi.

EĞİTİMLERİN KAPSAMI

Ülkemiz genelinde yapılan 44. Grup Temel İtfaiyecilik Er Eğitim Programı'nda bugüne kadar 74 il, 283 ilçe, 11 ülke itfaiyesinden toplam bin 250 kişiye eğitim verildi. 44. Grup Eğitim Programına katılan itfaiyecilere Kocaeli İtfaiye Eğitim Alanı'nda teorik ve uygulamalı yangın, deprem, trafik kazalarına müdahale, yüksekten ve alçaktan kurtarma operasyonları, tehlikeli kimyasallara müdahale teknikleri, kapalı ve dumanlı ortamlarda hareket tarzı konularında eğitim verildi​

Kaynak: Bültenler / Güncel

doğan kara Doğan Erol Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title