Haberler

İtfaiye Onbaşılığından Belediye Başkanlığına Seçilen Muratoğlu'na Bahçeli'den Övgü

Mhp Genel Başkan Devlet Bahçeli, dün Çankırı'daki programı kapsamında Bayramören İlçesi'ne de gitti ve itfaiye onbaşısı olarak görev yaparken MHP'den aday olup Başkan seçilen Halil Muratoğlu'nu makamında ziyaret etti. Bahçeli, Başkan Muratoğlu'ndan, "Belediyede çalışan kardeşimiz kendisini gösterip, yüksele yüksele istediği yere kavuşmuş, güzel bir örnek olmuştur" diye övdü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Çankırı'da partisinden belediye başkanı seçilen Ilgaz, Eldivan ve Bayramören ilçelerini ziyaret etti. Belediyeyi ziyaret eden Bahçeli, Başkan seçilen Halil Muratoğlu'nu tebrik etti. Bahçeli, Muratoğlu'nun tüm Bayramören'in belediye başkanı olduğunu, kapısının herkese açık olduğunu ve hizmetlerinde tarafsız olacağını belirterek, şunları söyledi:

"Kendisi, 'Bana oy verdi, vermedi' diye bir ayrım yapmayacaktır. 'Yakınmdır- değildir' demeyecektir. Bayramören'de yayayan herkese eşit davranacak, ihtiyacı olanlara kucak açacaktır. Hizmette aksamalar olmayacaktır. Kendis yalnız değildir, MHP bütün varlığı ve imkanları ile Bayramören'de Halil Muratoğlu beyle beraber olacaktır. Onun için biz kendisine güveniyoruz. Türkiye açısından da önemli bir örnek teşkil etmektedir. Belediyede çalışan kardeşimiz kendisini gösterip, yüksele yüksele istediği yere kavuşmuş kardeşimizdir. Kendisi beraber çalışan arkadaşlarını unutmamalı, hor görmemesi lazımdır. Biz kendisine güveniyoruz. Siz değerli vatandaşlarıma kendisine vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum."

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Bayramören Kaymakamı Ahmet Başbaydar'ın da eşlik ettiği dünkü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Özcan, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Bayramören Belediye Başkanlığına seçilen Halil Muratoğlu'na hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

HALİL MURATOĞLU

1974 yılında Bayramören'de doğan, ilk ve orta öğrenimini ilçede tamamlayan Halil Muratoğlu, 1989'da belediyede geçici işçi olarak işe başladı. Daha sonra 1991-1992 yılarında Çankırı Köy Hizmetleri'nde geçici işçi olarak görev yapan Muratoğlu, 1993'te Bayramören Belediyesi'nde açılan memur alımı imtihanlarını kazanıp, 12 Aralık 1993'te itfaiye memuru olarak göreve başladı.

Memurluk görevi sırasında vatani görevini yapan ve 18 aylık askerlik görevini tamamlayan Halil Muratoğlu, belediyedeki görevine döndü. Son olarak itfaiye onbaşısı olarak görev yapan Muratoğlu, 30 Mart 2014 seçimlerine katılmak üzere 1 Aralık 2013 tarihinde görevinden istifa edip, aday olduğu MHP'den Belediye Başkanlığı'nı kazanıp, görevine başladı. - Çankırı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halil Muratoğlu Devlet Bahçeli Bayramören Çankırı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title