Haberler

İtfaiye Onbaşılığından Belediye Başkanılğına Seçilen Muratoğlu'na Bahçeli'den Övgü

Çankırı'nın Bayramören ilçe belediyesinde 1993 yılında geçici işçi olarak göreve başladıktan sonra çeşitli birimlerde görev yapan, son olarak İtfaiye Onbaşısı olarak görev yaparken aday olduğu MHP'den Belediye Başkanı seçilen Halil Muratoğlu'nu MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli övgüyle ziyaret etti.

Çankırı'nın Bayramören ilçe belediyesinde 1993 yılında geçici işçi olarak göreve başladıktan sonra çeşitli birimlerde görev yapan, son olarak İtfaiye Onbaşısı olarak görev yaparken aday olduğu MHP'den Belediye Başkanı seçilen Halil Muratoğlu'nu MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli övgüyle ziyaret etti. Bayramören'i ziyaret eden Bahçeli, Muratoğlu'nun tüm Türkiye için örnek teşkil ettiğini söyledi.

Muratoğlu, beraberinde ilçe kaymakamı ile birlikte Vali Vahdettin Özcan'ı da makamında ziyaret etti.

Bayramören Kaymakamı Ahmet Başbaydar'ın da eşlik ettiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Vahdettin Özcan, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Bayramören Belediye Başkanlığına seçilen Halil Muratoğlu'na hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 1993 yılında Bayramören Belediyesinde göreve başlayan Halil Muratoğlu, çeşitli birimlerde çalıştıkten sonra son olarak itfaiye onbaşısı olarak görev yapıyordu. Bayramören Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Halil Muratoğlu'nu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ziyaret edip, gövrevinde başarılar diledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çankırı ziyaretinde partisinden belediye başkanı seçilen Ilgaz, Eldivan ve Bayramören ilçelerini ziyaret etti. Bayramören Belediyesini de ziyaret eden Bahçeli, Belediye Başkanı Halil Muratoğlu'nu tebrik etti. Bahçeli, Muratoğlu'nun tüm Bayramören'in belediye başkanı olduğunu, kapısının herkese açık olduğunu ve hizmetlerinde tarafsız olacağını belirtirken şunları söyledi:

TÜRKİYE İÇİN ÖRNEK TEŞKİL ETMEKTEDİR

"kendisi bana oy verdi, vermedi diye bir ayrım yapmayacaktır. Benim yakınmdır, değildir demeyecektir. Hangi siyasi partiden olursa olsun, Bayramören'de yayayan herkese eşit, ihtiyacı olanlara kucak açacaktır. Hizmette aksamalar olmayacaktır. Kendis yalnız değildir, MHP bütün varlığı ve imkanları ile Bayramören'de Halil Muratoğlu beyle beraber olacaktır. Onun için biz kendisine güveniyoruz. ve Türkiye açısından da önemli bir örnek teşkil etmektedir. Belediyede çalışan kardeşimizi kendisini gösterip, yüksele yüksele istediği yere kavuşabilen örnek Halil Bey kardeşimizdir. Kendisi beraber çalışan arkadaşlarını unutmamalı, hor görmemesi lazımdır. Onlarla beraber kucak kucağa Bayramören'e nasıl hizmet yapabilirim diye düşünecek, Alah'ın izniyle Bayramören gelişmiş modern bir şehir omaya yönelik güze bir yerleşim yeriyken, daha yaşanabilir bir kent haline getirmenin gayreti içinde olacaktır. Biz kendisine güveniyoruz. Siz değerli vatandaşlarıma kendisine vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

HALİL MURATOĞLU KİMDİR

1974' yılında Bayramören'de doğan, ilk ve orta öğrenimini ilçede tamamlayan Halil Muratoğlu, 1989'da belediyede geçici işçi olarak işe başladı. Daha sonra 1991-1992 yılarında Çankırı Köy Hizmetleri'nde geçici işçi olarak görev yapan Muratoğlu, 1993'de Bayramören Belediyesi'nde açılan memur alımı imtihanlarını kazanıp, 12 Aralık 1993'de itfaiye memuru olarak göreve başladı.

Memurluk görevi sırasında vatani görevini yapan ve 18 aylık askerlik görevini tamamlayan Halil muratoğlu, belediyedeki görevine döndü. Muratoğlu, 30 Mart 2014 seçimlerine katılmak üzere 1 Aralık 2013 tarihinde görevinden istifa edip, aday olduğu MHP'den Belediye Başkanlığı'nı kazanıp, görevine başladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halil Muratoğlu Devlet Bahçeli Bayramören Çankırı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title