Haberler

İtfaiye Olimpiyatları Nefes Kesiyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Spor A.Ş. işbirliğinde düzenlenen 7. Geleneksel İtfaiye Spor Müsabakaları, 15-18 Mayıs tarihleri arasında Cebeci Spor Kompleksi’nde düzenleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Spor A.Ş. işbirliğinde düzenlenen 7. Geleneksel İtfaiye Spor Müsabakaları, 15-18 Mayıs tarihleri arasında Cebeci Spor Kompleksi'nde düzenleniyor. İtfaiye Olimpiyatları ise adeta nefes kesiyor.

Geçtiğimiz yıl ilk kez katıldığı Dünya Polis ve İtfaiye Oyunları'ndan 15 madalya ile dönen İstanbul İtfaiyesi bünyesinde; 33 farklı takımdan toplam 550'nin üzerinde itfaiye erinin zamana karşı yarışı nefesleri kesiyor. 15 Mayıs'ta başlayan İtfaiye Spor Müsabakaları kapsamında itfaiyeciler; merdivenle kuleye tırmanma yarışı, bayrak yarışı, motopomp yarışı ve engel atlama yarışlarında mücadele ediyorlar.

İlk gün yapılan kuleye tırmanma yarışları sonucunda Beyoğlu İtfaiye Grubu'ndan Nurettin Ünal 17.42 saniye ile birinci, Bakırköy Grubu'ndan Ramazan Alpul 17.49 saniye ile ikinci, Kartal Grubu'ndan Ferhat Çömlekçioğlu ise 18.23 saniyelik derecesiyle üçüncü oldu. Genel klasmanda ise Kartal Grubu 37.38 derecesiyle zirvede yer aldı. Bakırköy Grubu 38.46 derece ile ikinci, Kocasinan Grubu ise 38.95 derece ile 3. Sırada yarışı tamamladı.

4 günün sonunda; 4 branş kapsamında Genel Klasman birinci, ikinci ve üçüncüleri belirlenecek. Derece yapan tüm takımlara ve bireysel derece yapan sporculara madalya ve kupaları verilecek. Genel Klasman birincisi İtfaiye Sporları Sancağı'nı almaya hak kazanacak.

7. Geleneksel İtfaiye spor müsabakaları programı ise şöyle:

"17 Mayıs Salı günü saat 09.00'da Motopomp Yarışı, 18 Mayıs çarşamba günü saat 09. 0o'da 4x100 -  Bayrak Yarışı, Kupa Töreni". - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bakırköy Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title