Haberler

İtfaiye Müdürlüğünden Kamu Kurumlarına Temel Yangın Eğitimi

Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, kamu kurumlarına temel yangın eğitimi veriyor.

Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, kamu kurumlarına temel yangın eğitimi veriyor. Yangın tatbikatlarının yapıldığı eğitim kapsamında, kamu personeline konut, işyeri ve araçlarda yangın tüpünün nasıl kullanılacağı da uygulamalı olarak gösteriliyor.

Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında Binaların Yangından Korunması Hakkındaki Yönetmelik gereği kamu kurumlarının personeline temel yangın eğitimi vermeye başladı. Niğde Kapalı Cezaevi Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü'nün ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli, Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürü Latif Boran tarafından verilen temel yangın eğitimine katıldı.

Her kamu kurumu için 2 gün süren eğitimlerde yangın tatbikatları yapılarak, konut, iş yeri ve araçlarda yangın tüpünün nasıl kullanılacağı anlatıldı. Temel yangın eğitimlerinde ayrıca, deprem ve yangın anında ve sonrasında yapılması gerekenler de detaylı bir şekilde gösterildi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title