Haberler

İtfaiye Eri Dumandan Zehirlendi

Antalya'nın Konyaaltı İlçesi'nde, polis lojmanları ve Fatih Polis Merkezi'nin bulunduğu çalılık alanda çıkan yangında, bir itfaiye eri dumandan zehirlenerek hastanelik oldu.

Antalya'nın Konyaaltı İlçesi'nde, polis lojmanları ve Fatih Polis Merkezi'nin bulunduğu çalılık alanda çıkan yangında, bir itfaiye eri dumandan zehirlenerek hastanelik oldu.

Konyaaltı İlçesi Siteler ve Akkuyu mahalleleri arasında kalan çalılık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 17.00 sıralarında yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını fark edenlerin haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Antalya Büyükşehri Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin ilk olarak müdahale ettiği yangına, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. 3 orman arazözü ve 6 itfaiye aracıyla müdahale edilen yangına, 3 helikopter de havadan destek verdi. Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çabaları sonucu yangın yerleşim yerlerine sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında, yaklaşık 5 dönümlük çalılık alan zarar gördü. Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen bir itfaiye görevlisi ise ambulansla hastaneye götürülerek tedaviye alındı. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title