Haberler

İtfaiye Ekipleri 50 TL İçin Seferber Oldu

Güncelleme:

Trabzon'da tabelanın arasına parası düşen vatandaş itfaiye ekibini aradı. Olay yerine gelen ekipler tüm uğraşlarına rağmen parayı bulamadı.

Trabzon'un Hızırbey Mahallesi'nde bir binanın dış cephesindeki tabelanın arasına giren bir miktar para için itfaiye ekipleri seferber oldu. Yapılan aramada ise paraya rastlanmadı.

Edinilen bilgiye göre, bir vatandaş binanın üst katından tabelanın arasına bir miktar paranın savrularak düştüğü gerekçesiyle itfaiye ekibini aradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiven aracılığı tabelanın bulunduğu yeri aramasına rağmen parayı bulamadı.

OPERASYON SONUÇSUZ KALDI

Parayı düşüren kişi de merdiven aracılığı ile tabelanın yanına gelerek kayıp 50 TL'yi aradı ancak parayı bulamazken, para bulma operasyonu sonuçsuz kaldı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trabzon Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

TORImobilWeb@haberler.com:

Gerizekali milliyetciler.beyin olsa milliyetci olmaz

6
16
yanıtYanıtla
hataMobil-ANDROID:

itfaiyenin böyle saçma bi işe gitmesi hata.50 tl kurtaracam diye 100 liralık mazot yakmıştır.mesaileri yakıtları bu milletin cebimed

17
3
yanıtYanıtla
milyarlarrr:

para duyunca akp haberi sandım

16
3
yanıtYanıtla
Sunam:

sen aldırma Sunam

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title