Haberler

İtfaiye'den Gece Boyunca Fırtınayla Mücadele

Kocaeli'nde perşembe gecesi meydana gelen şiddetli fırtınada Büyükşehir itfaiyesi çatı uçmaları, ağaç devrilmeleri ve trafo yangınlarıyla mücadele etti

Kocaeli'nde 7 Mayıs Perşembe gecesi meydana gelen fırtınada birçok ilçede çeşitli olumsuzluklar yaşandı. Yaşanan olumsuz durumlara karşı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi anında müdahalede bulunularak vatandaşlara yardım etti.

Şiddetli yağış ve fırtına esnasında, İzmit'te Yeni Cuma Camii önünde dal kırılması sonucu tehlike oluştu. İzmit Otogarda ve Kandıra yolunda devrilen ağaçlara müdahale eden itfaiye ekipleri, yola devrilen ağacı kaldırdı. Yüksek Hızlı Tren Garı'nda devrilen telsiz direğini de kaldıran ekipler fırtına boyunca teyakkuz halinde sabaha kadar görev yaptı. Karamürsel'de öğretmen evi çatısı ve Baydar Apartmanı'nın çatı uçması sonucu oluşan olumsuz duruma da müdahale eden itfaiye ekipleri, balıkçı teknesinde mahsur kalan balıkçıları kurtardı.

Kartepe bölgesinde bir binanın çatısı uçarken, Gebze'de 7 apartmanın çatısı uçtu. İtfaiye ekipleri tarafından tüm olaylara müdahale edildi. Çayırova'da 2 binanın çatısı uçtu. Darıca'da bir ağaç devrildi. Ağaç devrilmesi sonucu zarar gören hayvanlar da itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Beylikbağı'nda meydana gelen 3 trafo yangınına müdahale eden itfaiye ekipleri çıkan yangınları söndürdü. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title