Haberler

İtalyanlar, Melo'yu Simeone'ye Benzetti

Güncelleme:

Inter'in eski futbolcusu Bergomi, Felipe Melo'nun karizmasına hayran kaldı, eski Galatasaraylıyı, Atletico hocası Diego Simeone'ye benzetti.

Felipe Melo'nun Inter'e transfer olması Çizme'de geniş yankı uyandırdı. Inter takımının eski futbolcularından Giuseppe Bergomi, transferi değerlendirirken, eski Galatasaraylı futbolcu için ilginç bir benzetme yaptı. 20 yıllık futbolculuk kariyeri boyunca sadece Inter forması giyen, 81 kez de İtalya Milli Takımı'nda boy gösteren Bergomi, bu transferin Milano ekibi için doğru tercih olduğunu savundu.

"SİMEONE GİBİ KARİZMASI YETER"

İtalyan Sky kanalında futbol yorumculuğu yapan Bergomi, Brezilyalı futbolcuyu, kendisi de futbolculuk zamanında bir ön libero olan Diego Simeone ve Lothar Matthaus'a benzetti: "Mancini orta sahada ihtiyacı olan isme sahip oldu. Felipe Melo onun aradığı tüm özellikleri kendisine garanti ediyor. Basına tanıtımında da gördüğümüz gibi karizmasıyla insanları etkiledi. Bu ülkede tek kelime İtalyanca bilmese de liderlik özelliğini sergileyen isimler vardı. Diego Simeone ve Matthaus iki liderdi. Melo da Simeone gibi".

"TARAFTARIN İDOLÜ OLMASI GEREKMEZ"

Galatasaray forması giydiği dönemde taraftarlarla arasında özel bir bağ bulunan ve sürekli seyirci ile diyalog içinde bulunan deneyimli futbolcunun, Inter'de de tribünlerin idolü olup olmayacağı konusuna değinen Bergomi, "Bu açıdan bakılacak olursa şu an Medel bu görevi üstleniyor. Hiç bir zaman toptan vazgeçmeyen bir diğer savaşçı. Inter'in bu anlamda yeni bir oyuncuya ihtiyacı yok. Mancini'nin defansın önündeki ihtiyaçlarını gidersin yeter" yorumunu yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Diego Simeone Felipe Melo İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

mustiMobil-ANDROID:

köpeğin karizması olur mu ki ?

4
4
yanıtYanıtla
Hesap KitapMobil-IOS:

Kadıköy'de stadın ortasında kupa kaldırdı , tüm Fenconları çıldırttı!!! Şikeciler bir halt da edemediler... Hah Hah hala

2
3
yanıtYanıtla
mixxerMobil-ANDROID:

tasma sı eksik

2
2
yanıtYanıtla
batman729:

Kadı köye işemedi. Ağzına işedi galiba

2
1
yanıtYanıtla
batman729:

Kalbimizde hep it gibi kalacaksın pitbul köpeğim benim

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title