Haberler

    İtalyanlar'dan Prandelli'ye Uyarı Geldi

    Güncelleme:

    İtalyan basını, Roma'yla 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'ye övgü yağdırdı.

    Fenerbahçe, önceki akşam deplasmanda Salih Uçan’lı Roma’yla kozlarını paylaştı. 1-0 geriye düşen Sarı-Lacivertliler 3-1 öne geçti. 90 dakika sonunda takımlar 3-3 berabere kaldı. İtalya basını, dün bu mücadeleye sayfalarında geniş yer ayırdı. Sarı-Lacivertliler’in ortaya koyduğu futboldan övgü dolu ifadelerle bahsetti. İşte Çizme medyasında öne çıkan Fenerbahçe yorumları.

    La Gazzetta dello Sport


    Totti, Fenerbahçe karşısında çok az ışık saçan şeyler yaptı. Kaptanın (Totti) attığı ilk golden sonra, Türkler’in gök gürültüsü 3 golle cevap verdi. Yanal’ın istifasıyla kötü deneyimler yaşamasına rağmen Türkler’in ilk yarıda iki net gol pozisyonu elde etmesi tesadüf değil. Roma’nın savunması tatmin edici değil. Roma, 15 dakikalık bir kâbus sonrası kendine gelebildi. Türkler ise mütevazi değişiklerle yarışın gidişatını değiştirdi. İzlenimler ne mi? Prandelli’nin Galatasaray’ı, Süper Kupa’da ezeli rakibinden (Fenerbahçe) korksa iyi eder.

    Corriere dello Sport


    Prandelli, Galatasaray’ı Roma’ya getirmek istemeyince, Fenerbahçe geldi. Maç berabere bitti. Bu sezon ilk kez taraftarının karışına çıkan Roma, rakibi Fenerbahçe’nin iki gol altında kalınca toparlandı. Roma hâlâ çok çalışmalı, fizik durumunu iyileştirmeli. İlk yarıda takımı bir golle avantajlı hale geçiren Totti oldu. 35 bin taraftarın geldiği Open Day ile takımını tanıtan Roma memnundu. Bir kutlama akşamı oldu. ABD’de hafif sakatlık yaşayan Castan’ın 11’nci dakikada oyundan çıkmak istemesiyle, kutlama berbat oldu. Roma’nın temposu düşüktü, Sarı- Kırmızılılar’dan bir adım daha önde olan Fenerbahçe ise topa nasıl hakim olacağını bildiğini gösterdi. Sahada 22 dakika kalan Salih Uçan, eski takım arkadaşları karşısında albenili klası ve Öklid geometrisini andıran hareketleriyle 10 üzerinden 6.5 puanı hak etti.

    Tuttosport


    Garcia’nın takımı oldukça hantaldı. Daha da kötüsü olabilirdi ama maç 3-3 berabere bitti. Dün akşamki sonuç Garcia’yı hiç de endişelendirmişe benzemiyordu, sezon başlamadan önce çok çalışıp, hazırlanacaklarını söyledi.

    Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Salih Uçan Fenerbahçe İtalya Roma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title