Haberler

    İtalyan Teknik Adam İçin 10 Milyon €

    İngiltere Premier Lig'de kötü günler geçiren Chelsea'de sezon sonu için teknik direktör arayışları devam ediyor.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Premier Lig'de kötü günler geçiren Chelsea'de sezon sonu için teknik direktör arayışları devam ediyor. Londra ekibinin son gözdesi Juventus'u çalıştıran Massimiliano Allegri.

    Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun takımdan ayrılmasının ardıdan Chelsea'de takımın başına Guus Hiddink getirildi. Ancak tecrübeli çalıştırıcını sezon sonu kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

    İtalyan basınında çıkan haberlere göre Chelsea'nin sahibi Roman Abramovic, takımı için en uygun ismin Allegri olduğunu düşünüyor. Juventus'ta başarılı bir sezonlar geçiren İtalyan çalıştırıcının kulübüyle 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

    4.5 milyon euro'luk sözleşme hazır

    Çizme basınına göre Chelsea, Allegri için şimdiden 4.5 milyon euro'luk bir teklif hazırlamış durumda. Abramovic'in ilk tercihi konumunda olan Allegri de bir çok teknik adamın hayali olan İngiltere'de çalışmaya sıcak bakıyor.

    Juventus'taki ikinci yılını geçiren Allegri, şu ana kadar takdir edilen bir performans ortaya koydu. Geçtiğimiz sezon Torino ekibiyle rahat bir şampiyonluk yaşayan Allegri, Şapiyonlar Ligi'nde de finale kadar gitmişti. Başarılı teknik adam bu sezon da Juventus ile İtalya Serie A'da Napoli'nin 2 puan gerisinde 2. durumda bulunuyor.

    İngiliz basını 10 milyon euro teklif edileceğini yazdı

    İngiliz The Sun gazetesi ise Chelsea'nin Allegri için 10 milyon euro'luk bir teklif hazırladığını iddia etti.

    Bakmadan Geçme

    26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title