Haberler

İtalyan Menajer: Pandev 2. Ligde Oynayabilir

Güncelleme:

Goran Pandev'i Galatasaray'a getiren avukat Pasquale Madonna, "Makedon futbolcu artık üst düzey bir lig için yeterli değil." yorumunda bulundu.

Sezon başından bu yana Galatasaray'daki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Goran Pandev için İtalyan avukat ve menajer Pasquale Madonna'dan acı bir itiraf geldi. Transferin son gününde Goran Pandev'i İstanbul'a getiren avukat Pasquale Madonna, TRT1 Stadyum programına yaptığı açıklamada Makedon futbolcunun artık yetersiz olduğunu ve 2. ligde oynayabileceğini dile getirdi.

"PANDEV, 2.LİGDE OYNAYABİLİR"

Pasquale Madonna, "Pandev, İtalya Serie A'da veya üst düzey ligde oynamak için artık yeterli değil. Ancak 2. ligde (Serie B) oynayabilir. Norveç, İsveç ya da Belçika'da oynayabilir ama üst düzey bir ligde oynayamaz. Premier Lig, Bundesliga ya da La Liga'da oynayacak kadar iyi bir futbolcu değil. Goran'ı çok iyi tanıyorum, çok iyi bir çocuk ama artık eskisi gibi savaşamıyor." ifadelerini kullandı.

SOKAĞA ATILAN MİLYONLAR EURO

Sezon başında Goran Pandev'i Galatasaray'a getiren avukat ve menajer Pasquale Madonna'nın 4 ay sonra Makedon oyuncu için söylediği sözler, Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın geçtiğimiz günlerde transferler için yaptığı eleştirilere ve sokağa atılan milyonlarca Euro'ya en iyi örnek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Goran Pandev Galatasaray İstanbul Madonna Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

geverliMobil-ANDROID:

bunun gibileri ancak bizim keriz Lee alir zaten.n. vergiye gelince en az vergi öderler.. en çok parayo bizimkiler verir.. ticaretten anlamıyorlar..

10
0
yanıtYanıtla
ARABESKCİ:

ünal beyin şaheserleri. . . . . . . . . . . . . . . . ı

10
0
yanıtYanıtla
Futbol bize göre degilMobil-ANDROID:

80 milyonluk bir ülkede düzgün bir Türk Milli Takım yoksa o ülke futboldan anlamiyordur ...hala futbolcu ithal edip paralari yabancilara peşkeş cekiyoruz yazık

10
0
yanıtYanıtla
the wolfMobil-ANDROID:

yazıklar olsun verilen paralara

8
1
yanıtYanıtla
görüş:

yazık . .

6
0
yanıtYanıtla
ASLAN KRAL:

HAKKINDAN FAZLASINI ALAN VEYA HARCAYANLARA HARAM OLSUN . GALATASARAY BU SIKINTILARINI AŞACAKTIR; ÖZELLİKLE GEÇEN SEZON 9 TANE BOŞ YERE TRANSFER EDİLDİ . HAMZA HOCA YETER BİZE BİRAZ AZİM.

5
0
yanıtYanıtla
gfb:

muhahahahha tam kazma bu cincon ya

1
3
yanıtYanıtla
black eagle:

bunlara mehel beter olsun cincon puhahaha

0
1
yanıtYanıtla
bjk:

enayiler puhahah

0
1
yanıtYanıtla
haydar:

futbol kuluplerinde ayni yonetim sekli ve baskanlik sistemi oldugu surece daha cok Boyle kakalarlar ayrica anlamadigim rakip takim taraftarlarinin bu isten hoslanmalari sizin icinde ayni sey gecerli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title