Haberler

İtalyan Gazetecilere Zeybekle Veda

Güncelleme:

İZKA dört gün boyunca İzmir'i tanıttığı 20 İtalyan gazeteci, son gecelerini Mövenpick Hotel Mistral Lounge Bar'da Movenpick otel ev sahipliğinde Ege usulü eğlencede geçirdi.


Yoğun ilginin gösterildiği geceye İzmir'in İtalya Konsolosu Luigi Lannuzzi de katıldı.

İZKA Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban, İZKA, Roma Kültür Tanıtma Müşavirliği, SunExpress, Mövenpick ve TÜRSAB işbirliğiyle Roma ve Milano'dan gelen RAI 3, Ansa Haber Ajansı, Corrierra Della Sera gibi İtalya'nın önde gelen basın-yayın ve TV kuruluşlarının temsilcileri, gazeteciler ve bloggerlardan oluşan 20 kişilik gazeteci heyetine, 4 gün boyunca İzmir ve çevresinin tüm yönleriyle tanıtıldığını söyledi.

Yılmazçoban, İzmir'in her anlamda hak ettiği noktaya ulaşması için tanıtım çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirterek, "İtalya'dan gelen gazeteci heyetin İzmir'den çok etkilendiğini söyledi. Farklı ülkelerden gelecek heyetlerle bu organizasyonlara devam edeceğiz . Bu çalışmaların sonucunda İzmir'e gelen İtalyan turist sayısını artırmayı amaçlıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İtalya İzmir Roma Ege Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title